in

Român de 28 de ani, plecat pentru o viață mai bună în Anglia, a murit. Medicii englezi nu l-au mai putut salva

A fost nevoit să plece în străinătate pentru a reuși să-și întrețină familia. Dar o boală necruțătoare i-a năruit toate planurile. Medicii englezi nu l-au putut salva, scrie Gazeta de Dimineață, publicație din Hunedoara.

Cosmin Neagu avea 28 de ani. Plecase în Anglia cu soția și fetița de trei ani. Familia Neagu a fost nevoită să trăiască departe de România. Dar boala i-a devenit lui Cosmin cel mai crud inamic. Medicii din Anglia nu au avut ce să mai facă.

”Boala o fost mult prea grea și din păcate el prea slăbit dar o crezut pana in ultima clipa ca se va face bine, și chiar ne încuraja el pe noi nu noi pe el, dar Dumnezeu o ales sa-l ia. Acum el trebuie sa meargă la el acasă. Va rugam din tot sufletul sa ne ajutați sa-l ducem acasă. Nu exista cuvinte care sa descrie ce este in sufletul nostru, al tuturor… Trebuie transportat din Anglia in România-Uricani”, a fost apelul familiei pe Facebook. În câteva zile s-au strâns banii necesari transportului.

„Ai plecat azi dintre noi dar in gandul si in inima mea vei ramane mereu viu. Fie ca Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta lui pentru à putea veghea de sus asupra familiei si pentru à le da putere de a trece peste aceasta durere.

Ai fost un suflet bun si mare pe pamant care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! Un exemplu pentru noi toti! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodata si mereu vei fi in inimine noastre. Dumnezeu sa te odihneasca in pace”, a scris un apropiat pe Facebook.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC
Peste 435.000 de români din Marea Britanie au aplicat pentru rezidență înainte de ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană

Gata cu libera circulație! Ministrul Patel nu mai dorește necalificați în Regatul Unit