in

Cine este românul din Marea Britanie care a donat berea de la nunta lui Simion

Români în UK – Român din UK a donat berea de la nunta lui Simion – George Simion a afirmat miercuri în emisiunea Ancăi Alexandrescu de la Realitatea PLUS că unul din nașii săi din Marea Britanie ar fi cumpărat berea pentru nunta sa. El a transmis apoi și factura tranzacției.

Cine a cumpărat berea de la nunta lui Simion

„George Simion se îneacă în berea de la nuntă”, scrie flux24.ro.

George Simion a afirmat miercuri în emisiunea Ancăi Alexandrescu de la Realitatea PLUS că unul din nașii săi din Marea Britanie ar fi cumpărat berea pentru nunta sa. El a transmis apoi și factura tranzacției.

24.000 de cutii de bere

Berea a fost vândută de o firmă din Giurgiu către o firmă din Argeș: peste 24.000 de doze Albacher produsă de Romaqua (Borsec) firmă condusă de foști generali SIE și care finanțează Fundația pentru Românii de Pretutindeni prin care George Simion și AUR au finanțat nunta.

De exemplu Nicu Covaci a recunoscut că a cântat la nuntă în baza unui contract cu fundația (aici se pune întrebarea în ce bază legală a plătit fundația?). De asemenea tot prin Fundație AUR și Simion strâng donații pentru construirea unui „spital mobil”.

Fundația lui Popescu

Fundația este condusă de Eugen Popescu, un individ acuzat că și-ar fi falsificat studiile și care a deținut funcții în stat sub aproape toate guvernele: începând cu Radu Vasile, Adrian Năstase, Cioloș sau Dăncilă.


Achiziționarea berii pentru nuntă printr-o firmă din Argeș care se ocupă cu transporturi rutiere, de fapt, dar ca obiect principal de activitate declară că ar fi un restaurant, relansează scandalul nunții.

În ce bază s-a cumpărat berea?

În ce bază legală poate o firmă să cumpere băuturile alcoolice pentru o nuntă? Au cumpărat berea și au donat-o pentru nuntă în baza unui contract de donație? George Simion nu a furnizat un astfel de document, ci doar factura proforma.

Nașul pomenit de Simion este Ștefan Voloșeniuc, un român care trăiește în Marea Britanie.

Într-un interviu în Glasul Bucovinei, el nu a pomenit că ar deține vreo firmă în România.

Londra: FC România, salvată de la desființare de un investitor român din Wembley. Cât a investit în echipa românilor din Anglia

Cine este Ștefan Voloșeniuc

Ștefan Voloșeniuc este un om de afaceri român din Marea Britanie. Recent a fost candidat al Partidului Conservator pentru un loc de consilier în Harrow, circumscripția Edgware, nordul Londrei, și a pierdut la limită. Voloșeniuc a obținut 1801 voturi la alegerile din urmă cu 4 luni.

Potrivit paginii Partidului Conservator, Ștefan Voloșeniuc este antreprenor local și om de afaceri care locuiește și lucrează în nordul Londrei din 2007.

Voloșeniuc a candidat la ultimele alegeri la Senatul României, ca independent, și a obținut un procent de 2,83% din voturile din circumscripția diaspora.

Ștefan Voloșeniuc

A muncit pe șantier

La început, Ștefan Voloșeniuc a făcut muncă necalificată pe șantierele din Marea Britanie, iar acum are o prosperă firmă de construcții și luptă pentru imaginea comunității românilor din Anglia.

S-a născut în satul Cârlibaba, din Bucovina, pe 23 august 1983, în familia unui pădurar cu cinci copii și a plecat din țară la 19 ani, pentru a-și construi un viitor mai bun.

S-a implicat activ în viața comunității românești din Londra, a creat locuri de muncă pentru români, și a acționat în permanență pentru promovarea imaginii românului cinstit, harnic, muncitor, perfect integrat în societatea britanică.

„Peste tot s-au scris numai lucruri negative despre comunitatea românească din Anglia. Și nu numai de acolo…

Iar eu, trăind… crescând în comunitatea românească din Anglia, vreau să readuc imaginea reală, frumoasă… adevărul despre românii de acolo. Pentru că sunt foarte mulți care fac diferența între realitate și ceea ce se scrie numai pentru senzațional și audiență”, spune Ștefan Voloșeniuc.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 25 In medie: 4.1]

Coșmarul scumpirilor, bătrânii din Marea Britanie au de ales între FOAME și FRIG

accident in vacanta

Ce trebuie să faceți dacă sunteți rănit în perioada vacanței în străinătate