in

Româncă din Londra, scrisoare deschisă către Ștefan Bănică jr.: „Dragă Ștefan Bănică, ești un nemernic!”

O româncă din Londra a publicat pe Internet o scrisoare deschisă în care îl acuză pe artistul român Ștefan Bănică jr. în termeni foarte duri că nu ar fi respectat înțelegerea pe care au avut-o pentru un concert la Londra.

Femeia spune că Bănică „a sabotat” propriul său concert pe care ea îl organizase la Londra.

„Draga Stefan Banica: esti un nemernic!”, începe scrisoarea deschisă postată pe Facebook, la adresa: https://www.facebook.com/events/111616015979705/

„Citeste cu atentie, ca, oricat de “celebru” oi crede tu ca esti si ca iti permiti sa calci in picioare pe oricine, iti demonstrez eu ca nu este chiar asa”, continuă belicos semnatara.

Aceasta explică în continuare de ce a amânat concertul care trebuia să se țină în luna mai, că a avut niște probleme legate de o sarcină și că acest lucru i s-a întâmplat și lui Bănică, pe parcursul său artistic.

 Apoi, îl acuză pe artist că și-a sabotat propriul concert: „Cum ai contribuit tu la realizarea acestui eveniment unde erai si TU implicat? Iti spun eu – sabotandu-l. Cum? Pai simplu: ai postat repede pe Facebook un mesaj dupa ce am anuntat eu amanarea evenimentului unde ma puneai intr-o lumina proasta, ceea ce nu era nevoie. Cand este un eveniment amanat nu mentionezi, din bun simt, numele persoanelor implicate si nu le tragi intr-un balci pe relelele de socializare, ci incerci sa vezi daca este posibil sa rezolvi problema – asta pentru ca si tu esti implicat – ramanand amiabil si decent – asta daca iti pasa de publicul care ti-a cumparat biletul si, implicit, din banii caruia erai platit. Mesajul a fost sters apoi (l-am salvat eu intr-un screen shoot), il redau spre final. Cand am reprogramat evenimentul, unde am atasat un act aditional, ti-a fost achitat un avans si am convenit sa iti fie achitat intreg onorariul in 3 transe: 21 mai (suma achitata), 11 iulie si 9 septembrie (sume care urmau sa iti fie achitate). In urma amanarii evenimentului, o buna parte din oamenii care au achitat biletele au cerut sa li se returneze suma, ceea ce s-a si intamplat, este totul documentat, se poate dovedi.”

În scrisoare se mai arată că, după semnarea contractului de mutare a datei spectacolului din 21 mai în 9 octombrie 2016, a așteptat mai bine de o lună actul semnat de Bănică. Apoi, artistul este acuzat că nu a trimis materiale de promovare și nici lista cu numele echipei ce urma să vină la eveniment.

„Stefan Banica draga, tu nu esti vreun artist international mega cunoscut sa vand biletele in cateva zile, plus ca spectacolul tau se adresa comunitatii de romani din Londra care e de maxim 200.000 de oameni din care nu, din pacate nu sunt toti fanii tai… Si era nevoie de timp, timp de promovare, sa ajunga la cat mai multe urechi faptul ca vii la Londra. Aveam nevoie de colaborarea ta, nu de sabotarea ta”, afirmă semnatara scrisorii.

Ea mai scrie apoi că în urma unui articol la adresa sa „calomnios, defaimator, mincinos”, care ar fi lăsat-o fără bani, cheltuiți, spune ea, pe avocați, i-a cerut lui Bănică să îi plătească onorariul la 9 septembrie și nu în două tranșe, în iulie și septembrie, așa cum era stipulat în contract. 

Artistul ar fi refuzat, spune organizatoarea: „Nu ai vrut. Mi-ai spus ca, daca nu iti dau banii la datele mentionate, reziliezi contractul. Nu, nu te-ai gandit la oamenii care au cumparat bilet, la faptul ca iti era oricum achitat onorariul inainte sa sustii spectacolul la Londra, deci nu aveai motive reale sa te indoiesti. Plus banii pierduti pe sala unde trebuia facut evenimentul…”

Spre final, românca încearcă să îl umilească pe Bănică: „Stii cati oameni m-au intrebat de ce naiba te-am chemat? Nu, nu stii, dar afla ca au fost vreo doi… Nu i-am bagat in seama, mie imi placea muzica ta. Si mai erau cativa fani pe la Londra pe care imi propusesem sa ii pun impreuna si sa facem un eveniment frumos.”

Apoi, lasă să se înțeleagă că, de fapt, Ștefan Bănică jr. nu ar fi avut chef să vină la Londra și că nu îl va ierta: „Sa iti fie rusine pentru ceea ce ai scris, mi-ai adus atingere mie ca om, dar si ca organizator de evenimnente.”

În final, concluzionează: „am reluat toata corespondenta noastra si am realizat ca, de fapt, esti un nemernic.”

Așteptăm replica artistului Ștefan Bănică jr. la acuzațiile grave aduse în această scrisoare.

 

În urmă cu mai puțin de o lună, Ștefan Bănică a anunțat că a reziliat contractul cu Industry of Beauty și cu Daniela Vițelaru, din cauza nerespectării clauzelor contractuale de către aceasta din urmă. El și-a cerut scuze față de fanii din Londra și a promis că va concerta pentru românii de aici cu prima ocazie, dacă va găsi un organizator serios.

Nu știm dacă scrisoare este asumată de Daniela Vițelaru, deoarece este semnată:Cu deosebita amaraciune, O fosta fana”.

Concert anulat! Ștefan Bănică jr.: „Îmi pare rău că ne-am asociat imaginea cu Daniela Vițelaru”

O lume nebună! Daniela Vițelaru cere desființarea Ziarului Românesc într-o petiție on-line

Vițelaru: „Voi cere despăgubiri pentru calomnie, defăimare, intimidare, instigare la ură și dezbinare în cadrul comunității românilor din Marea Britanie”n

Părinții copiilor de la Junior International despre Vițelaru: „Plăteam câte 100 de lire în fiecare lună pentru minciuni”

Vițelaru se dezlănțuie asupra presei din diaspora: „Ziarul Românesc, o publicație de mizerie! Va fi desființată!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Are o avere colosală şi compune muzică. Cine este cea mai bogată femeie din Marea Britanie

Monica Niculescu, campioană la Luxembourg Open. Urmărește discursul ei emoționant de la ceremonia de premiere