in

Românul desfigurat cu acid de fosta prietenă s-a căsătorit cu asistenta care l-a îngrijit


Poveste de dragoste ca în filme între un român și asistenta care l-a îngrijit în Anglia, după ce fosta prietenă l-a desfigurat aruncându-i acid sulfuric pe față.

Daniel Rotariu, 33 de ani, a fost victima unui atac cu acid pus la cale chiar de prietena lui, Katie Leong, în urmă cu trei ani. El a rămas mutilat pe viață și orb.

Însă, chiar dacă se temea că nu va mai găsi vreo persoană care să îl iubească, dragostea i-a surâs din nou. Anna Katonka, 31 de ani, infirmiera de la centrul de reabilitarea care l-a îngrijit, s-a îndrăgostit de el, iar acum cei doi s-au căsătorit.

Cei doi au un fiu, David, în vârstă de 10 luni.

„După atac, nu am crezut niciodată că mi s-ar întâmpla asta, dar este minunat. Au existat mulți prieteni care nu m-au văzut de la atac și asta a fost destul de emoționant. Cred că unii au fost șocați de modul în care arăt. Unele dintre rudele mele au început să plângă”, a descris Daniel momentul nunții care s-a desfășurat în România.

„Dar mă simt incredibil pentru că m-am căsătorit cu femeia pe care o iubesc, după tot prin ce am trecut. Sper ca povestea mea să dea speranță celorlalți”, a mai spus Danie, citat de The Mirror.

Cei doi s-au căsătorit la o biserică catolică din orașul natal al lui Daniel, Timișoara.

Anna a spus: „A fost cea mai fericită zi din viața mea. Cel mai frumos moment a fost când am fost declarați soț și soție”.

„Dormeam singur după o altă ceartă cu Katie și când m-am trezit mi s-a părut că a aruncat cu apă caldă pe mine. Nu știam dacă era un vis, șocul, durerea, senzația de arsură, am sărit în sus, apoi am simțit în gură că era acid, nu apă”, a povestit Daniel momentul cel mai dramatic din viața sa.

Daniel a fost dus de urgență la Nottingham City Hospital și a stat cinci săptămâni în comă. Familia sa a ajuns acolo și nu a putut să îl recunoască.

Daniel a fost la un pas de sinucidere, însă Anna l-a salvat de pe marginea prăpastiei.

„Era amuzant, inteligent și distractiv. Mi-a plăcut atât de mult compania lui”, spune Anna.

Fosta prietenă a lui Daniel a fost condamnată la închisoare pe viață, fără drept de eliberare condiționată înainte de 17 ani și la despăgubiri în valoare de 19.000 de lire sterline.

Român lăsat orb și în comă după ce a fost atacat cu acid sulfuric în Leicester
Panică pe Aeroportul Stansted. Tânără de 25 de ani a încercat să deturneze un avion: „Vă ucid pe toți!”

Marea Britanie vrea să elimine complet fumatul în următorii ani