in

S-a stins în Anglia, la doar 27 de ani. „Timpul tău pe pământ a fost scurt… ai fost cu noi, acum ești cu îngerii!”


Adrian Nuțu, un român de 27 de ani originar din Botoșani, a murit în urma unei infecții contactate în Marea Britanie, după o perioadă în care a stat în comă.

Acum, familia are nevoie de ajutor, pentru ca trupul neînsuflețit să fie adus acasă, spre a fi înmormântat creștinește, anunță botosaneanul.ro.

Botoșăneanul a lăsat în urmă lacrimi, durere și regrete nu doar din partea familiei, ci și a zecilor de prieteni cărora nu le vine să creadă că Adrian nu mai este.

La începutul acestui an, Adrian Nuțu scria pe Facebook o postare aproape premonitorie: ”Mă-ndrept către moarte…”:

”Onoare. Trec peste toate, mă-ndrept către moarte. Da-ncerc să mă-ndrept înainte de toate. Câte greșeli am făcut, n-am regrete, Ce foame de bani, totodată și sete….

Încerc să mai spăl din păcate, ce bine că tata mă iartă, că dragostea vindecă. Rana deschisă ca ura te spintecă. Onoarea înainte de toate și află. Sufletul meu n-o sa treacă prin lava”, scrie Adrian Nuțu pe 30 ianuarie.

Prietenii și cunoscuții au lăsat mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

”Timpul tău pe pământ a fost scurt… ai fost cu noi, acum ești cu îngerii! De acolo de Sus, ai grijă de cei pe care i-ai iubit! Odihnește-te în pace, Nuțu! Nu te voi uita niciodată”.

”Prea tânăr ai părăsit această lume! Ai trăit intens, ai trăit frumos, dar ai lăsat o mulțime de oameni îndurerați ce te vor păstra mereu în sufletul lor! Dumnezeu sa te aibă în pază!”.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC
Șofer român, erou la Oxford: a intrat desculț și dezbrăcat într-o casă în flăcări și și-a salvat vecinul

Românii, jigniți în direct la un post de radio din UK: „Aici nu e România, nu jefuim oameni”