in

Serbare Moș Crăciun 2016 – UPDATE!

Ziarul Românesc Weekly, împreună cu Money Gram & Eastlines, serviciul de coletărie, vă invită pe 11 decembrie, de la ora 13.00 la Serbarea pomului de Crăciun!
Spunem START înscrierilor pentru a participa la cea de-a 4-a ediție Serbării Pomului de Crăciun.

                        

Dragi părinți, așteptăm să vă înscrieți piticii pentru a participa la serbare și vă așteptăm să petrecem, cu toții, o zi de neuitat!

Trimiteți nume, prenume, vârsta copilului/copiilor și un număr de telefon, la adresa de mail [email protected] sau prin SMS la 0785 2194677.

INTRAREA GRATUITĂ!

IMPORTANT DE ȘTIUT:

– trebuie să trimiteți toate detaliile cerute: nume+prenume+vârsta+telefon

– NU SE FAC INSCRIERI VIA FACEBOOK MESSENGER!

– veți primi un mail/mesaj prin care vom confirma înscrierea. Dacă nu ați primi răspuns înseamnă că ați greșit undeva & că înscrierea nu a avut loc

– la serbare vor participa 350 de copii, înscrierile se vor opri când vom ajunge la această limită

– se va face o listă ”de rezervă” pentru situația  în care unii copii se vor retrage sau nu li se va confirma prezența (vezi mai jos)

părinții au obligația de a reconfirma participarea la serbare, în perioada 1 decembrie – 6 decembrie. In cazul în care nu primim reconfirmare vor fi invitați la serbare copii de pe lista de rezervă.

Vă rugăm mult să ne informați în cazul în care nu puteți participa, în felul acesta nu luăm șansa unui alt copil de a merge la serbare.

Evenimentul va avea loc la Sudbury Primary School, Watford Road, Wembley, Middlesex, HA0 3EY. Parcarea cea mai apropiata este la Vale Farm, “public car park”.

 

Multumim scolii romanesti AlexZ pentru participare!

 

 

 

 

Și în acest an Moș Crăciun și-a ales un ajutor de încredere, pe Larisa Aramă, care s-a descurcat minunat în organizarea întâlnirilor din 20132014 și 2015. La adresa de mail preciată mai sus puteți trimite poezii pentru Moș Crăciun/desene sau mesaje.

 

Și-au anunțat sprijinul, până în prezent: Librăria Cărți Românești, Aqua Carpatica, BOK Construction, Autobuca Rent a Car, Superfinancial Ltd (firmă de contabilitate), D&D Beauty for Women, Dl. Călin Poenariu (POE Ltd), Osbornes Solicitors, Lavinia Soceanu,  Alfimar Motors, Restaurant Crystals of London, 24/7 Dental, Tudcom, Agentia de recrutare Human One, Scoala de soferi Formula 1. Dacă mai sunt și alte companii interesate să îl ajute pe Moș Crăciun sunt rugate să contacteze organizatorii (0785 2194677 sau [email protected]).

START!

                                    

 

                

 

                                    

 

 

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Pui şi ciuperci cu sos de muştar şi vin

Tăriceanu ne vrea repatriați. Propune înființarea unui Minister al Repatrierii Românilor