in

Tomescu, Partidul Europenilor: „Cameron merge să întrebe dacă românii vor deveni sclavi în UK”

„Stimate domnule preşedinte și domnule premier al României,

Premierul britanic, David Cameron vizitează România pentru a vă cere sa acceptați ca românii sa fie discriminați in Marea Britanie si ulterior prin puterea precedentului si in restul Uniunii Europene.

 

Vă solicit sa faceți public dacă l-ați refuzat sau i-ați acceptat cerința ca românii care contribuie, plătind taxe la sistemul social din UK să nu poată accesa timp de 4 ani beneficiile din Marea Britanie, deși companiile britanice vor putea primi facilități fiscale in primii 4 ani la fel ca și companiile românești în România.

Chiar daca știau că aceasta va produce efecte nefaste asupra economiei, românii au acceptat aderarea la Uniunea Europeana datorita faptului ca li s-a promis ca vor fi tratați la fel ca cetățenii din statele unde își doreau sa lucreze, dar acum se plănuiește să li se ia acest drept.

Oare dorim întărirea statutului de „sclavi” pe plantația altora pe care statul român l-a rezervat cetățenilor săi din diaspora, în contextul în care se dorește ca aceștia sa plătească taxe statelor UE fără a primi facilități?

Nu este corect ca aceste companii dintr-o țară să poată veni să facă afaceri în România, beneficiind de toate facilitățile fiscale, în timp ce statul respectiv interzice beneficii pentru muncitorii din statul care oferă facilitate fiscală.

Chiar dacă este foarte ușor să folosiți această vizită pentru „Public Relations”, noi românii din diaspora așteptăm să clarificați acest aspect, având în vedere că acesta este motivul principal și real al vizitei premierului britanic, vizita lui în România fiind planificată doar în contextul turneului de încercare de convingere a mai multor țări să accepte această discriminare.

Românii din diaspora sunt pregătiți să vă sancționeze foarte dur la alegerile parlamentare din 2016, dacă acceptați ca drepturile noastre sa fie călcate in picioare, chiar daca statisticile arata că numărul real al românilor din Marea Britanie care solicită beneficii este mic comparativ cu cel al cetățenilor britanici.

PS. Această vizită a fost prezentată în media din Marea Britanie ca fiind o vizită făcută în scopul acceptării acestei discriminări de către statele est europene, România fiind vizitata după Polonia și Bulgaria, astfel încât nu are rost sa se încerce prezentarea altor scopuri ca fiind cele principale.

Cu stimă,

Dr. Tommy Tomescu

Fondator al Centrului Comunitar Român din Londra
Co-președinte al Alianței Împotriva Discriminării Românilor si Bulgarilor din UK
Președinte al Societății Dentare Române din UK
Președintele Partidului Europenilor – UK”

 Centru Comunitar Românesc, inaugurat în nordul Londrei

Un nou scandal! Românii din UK iau alocații pentru copiii din țară. Se cer noi reforme în UE

INCREDIBIL! Jignită și discriminată la un hotel din Anglia. „NU PRIMIM ROMÂNCE, SUNT PROSTITUATE!”

Scrisoare către Iohannis: „Ați promulgat o lege care nu respectă Constituția României. Diaspora ar trebui să aibă 32 de parlamentari”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Colinde românești la Londra

David Cameron în România. Moment de reculegere la Club Colectiv