in

Un muncitor român de 38 de ani a murit de SIDA la un spital din Bournemouth, în sudul Angliei

Un lucrător român, care era angajat într-o fabrică, a murit de SIDA în secția Macmillan a Spitalului Christchurch din Bournemouth, în sudul Angliei. Este concluzia la care a ajuns o comisie care a cercetat cauzele morții lui Cătălin Goia, născut în București și emigrat în Anglia.

Acesta a murit în urmă cu mai puțin de o lună, după ce a fost internat în spital cu amețeli, vertij, dificultăți la înghițire și greață, scrie „The Bournemouth Echo”.


Șeful comisiei medico-legale, Brendan Allen, a aflat astfel că domnul Goia, în vârstă de 38 de ani, a locuit la Bourne Pines în Christchurch Road, Bournemouth.

Cauza morții sale a fost stabilită de comisia din Bournemouth ca o complicație rezultată din progresiei sindromului de imunodeficiență dobândită.

Lăsat să moară într-un spital din Anglia. ”Te-au omorât, puiule, te-au luat de lângă copilul tău”

Românii, nemulțumiți de medicii din Marea Britanie: «M-au chinuit prin spitale»…«Sunt înapoiați…»Român acuzat de moartea violentă a unei britanice. Ucisă cu un ciocan, în timp ce familia era în camera alăturată

VIDEO – Criminalul român care a îngrozit Anglia și-a recunoscut fapta: „A fost un accident. N-am făcut rău la nimeni în viața vieților mele”