in

Un român din Anglia, revoltat pe conaționalii din țară: „Nu am văzut cerșetor mai mare decât ROMÂNUL!”

Dinu Șovea este un român care locuiește în Londra și care a ajuns o mică vedetă pe rețelele de socializare datorită postărilor sale amuzante și uneori auto-ironice.

De curând, Șovea a lansat un atac la adresa celor de acasă pe care îi acuză că „scheaună de foame”, iar când pleacă în străinătate „la câini cu colaci în coadă” li se face „scârbă de România”.

Iată ce a postat Dinu Șovea pe pagina sa de Facebook:„Nu am vazut cersetor mai mare decat ROMÂNUL!

Scheaună de foame in Romania, fara sa faca nimic pentru a fi mai bine. Stie doar sa critice, fara sa vada ca de la el pleaca schimbarea. Flamand, ajutat de alti pîromani, ajunge in strainatate “la cainii aia cu colaci in coada”.

Bineinteles ca va uita de ajutor, ba mai mult, i se va face scarba de romani si de Romania. Stati numai sa aiba sacii plini in caruta si sa vedeti cum, in vara cand se intoarce in tara, se va uita de sus din caruta lui cu volan pe dreapta sau nu… la toti saracii ce au fost candva ca el.

In tara se plange ca nu sunt bani, in strainatate ca munca e grea si ca face sacrificii.
Romanul e ca nimeni altul. Daca e sarac se chinuie sa para cat mai bogat. Se pozeaza cu masinile altora, cu salariul in mana, prin fata hotelurilor si a restaurantelor scumpe.

Daca e bogat se chinuie sa para cat mai sarac pentru a nu sari in ochii ANAF-ului sau pentru a nu i se cere ajutorul. “Nu mai merge nimic frate“, “Abia daca ma descurc eu” samd.

Numai la cersit suntem buni. Cand o sa punem mana si vom FACE ceva? Vad romani in strainatate ce nu vor sa mai auda de Romania sub pretextul ca “Romania nu a facut nimic pentru ei”. Cand vom intelege ca Romania este o mama batrana si bolnava. Pana cand vei cere de la ma-ta, idiotule? Ma-ta e abuzata, violata si scoasa la produs de conducerea azilului… aici ma refer la guvernanti.

Educa-te, educa-ti copilul si scoate-o pe ma-ta din ghearele celor ce ne conduc. Esti in strainatate sau in tara si pentru ma-ta, nu doar pentru tine. Nu mai cersi… ceva!”

Scandalos! Un consilier PSD spune despre românii din diaspora că sunt hoți: „Cu ale cui valize fug românașii ăștia?”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]

Scoția se pregătește pentru o nou încercare de a-și obține independența

Polițiști români, trimiși în Londra pentru a combate prostituția