in

Un român din UK, fost militar, le transmite celor din diaspora să nu se întoarcă acasă: „România nu e pregătită deloc să vă primească”

Un român din UK, fost militar, a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care specifică faptul că aceștia ar trebui să nu se gândească să se întoarcă acasă.

Marius Simionică, fost sergent în Armata Română, transmite un mesaj puternic celor din diaspora: „luminița de la capătul tunelului încă nu pare să se vadă iar ‘evoluția’ pe care ne-o dorim cu toții în România nu există.”

Fostul militar le spune românilor de peste hotare că e mai bine unde sunt decât acasă.

În mesaj, acesta spune că nu există speranțe pentru schimbări importante și benefice pentru cetățeni care să aibă loc în viitorul apropiat în România.

Simionică afirmă că statul român nu e pregătită să-i primească înapoi și că mai bine rămân acolo unde sunt, scrie BZI.

Un român din Anglia a strâns 13.000 de lire sterline pentru sute de copii sărmani din țară

Acesta și-a exprimat de nenumărate ori dezamăgirea pe care o are față de sistem și față de autoritățile care nu se implică suficient pentru categoriile defavorizate.


Mesajul postat pe Facebook:

„În pofida ultimelor evenimente din viața politică am și eu un mesaj către toți prietenii mei din diasporă: Dacă aveți de gând să vă întoarceți în România… vă rog, NU o faceți! România nu e pregătită deloc să vă primească.”

„Eu mă încăpățânez să rămân doar pentru că voi mă susțineți și împreună reușim să schimbăm destinele unor oameni. Suntem singura speranță pentru câteva sute de bătrâni. De cele mai multe ori, suntem singurii care le trecem pragul, aducând o vorbă bună, un zâmbet acolo unde, va jur că dacă aș putea, aș face și mai mult. Caut mereu să ajung acolo unde este mai mare nevoie de noi. Să fac tot ce pot și uneori chiar mai mult. Mă implic trup și suflet și îmi doresc să vă transmit și vouă aceste stări prin care trec de câte ori ajung printre ei.”

„Vă spun cu mâna pe inimă că vor mai trece 30 de ani și România tot o țară care ‘nu vrea’ va fi. Luminița de la capătul tunelului încă nu pare să se vadă iar ‘evoluția’ pe care ne-o dorim cu toții în România nu există și, din păcate, nici nu ne prea deranjează, iar asta doare cel mai tare. Mulțumesc!”, a scris Marius Simionică, pe pagina sa de Facebook.


Un român din UK, fost militar, le transmite celor din diaspora să nu se întoarcă acasă: „România nu e pregătită deloc să vă primească”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]

Furtuni și inundații în Mare Britanie, după canicula din septembrie. Mai multe zone sunt deja sub ape

Anglia ar putea renunța la sistemul semafor. Cei nevaccinați vor sta în carantină indiferent din ce țară vin

Anglia ar putea renunța la sistemul semafor. Cei nevaccinați vor sta în carantină indiferent din ce țară vin