in

Un tânăr ieșean a ajuns artist în Londra: „Este nevoie de foarte multă muncă și dedicație”

Un tânăr ieșean a ajuns artist în Londra: „Este nevoie de foarte multă muncă și dedicație”

Mădălin Oprișanu este un tânăr de 28 de ani, care a studiat la Iași, la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” și care a ajuns artist în Londra.

Tânărul este pasionat de muzică și vrea să ajungă un nume în industrie, fiind totodată și propriul compozitor. Acesta este stabilit de aproximativ șase ani în Londra și e mândru de ce a realizat până acum, scrie BZI.

Mădălin este cunoscut sub numele de Maddu și este de loc din Botoșani, dar și-a început cariera la Iași, în cadrul Facultății de Interpretare, Compoziție și Studii Muzicale Teoretice.

El spune că s-a stabilit la Londra pentru că acest oraș îi creează siguranța zilei de mâine, fiind singura metropolă în care muzica este în centrul atenției. Maddu spune că pasiunea lui este moștenire de familie.

Tânăr artist în Londra: „Provin dintr-o familie implicată în industria muzicală”

„Ținând cont că provin dintr-o familie implicată în industria muzicală, am crescut fiind expus la diferite genuri, din diferite culturi. Cred că te poți naște cu un anumit talent, dar, ca să ajungi să îl faci la un nivel profesionist este nevoie de foarte multă muncă și dedicație. În experiența mea de profesor de canto am avut cazuri în care cei care poate nu sunt foarte înzestrați, dar muncesc mult, îi depășesc pe cei care sunt talentați”, spune Mădălin Oprișanu.

A fugit din România la 14 ani din cauza sexualității sale, iar acum este un prosper artist în Liverpool

Stilul muzical al tânărului a fost influențat de jazz, blues și soul: „Întotdeauna am fost foarte mult influențat de jazz, blues și soul. Artiștii principali care îmi influențează stilul compozițional sunt Adele, Etta James, Ella Fitzgerald, John Legend și Billie Joel. În stilul meu compozițional se pot identifica unele caracteristici ale stilurilor muzicale precum balade, pop și soul”.

„Perioada în care am locuit în Iași a reprezentat începutul dezvoltării mele profesionale”, a declarat acesta.

Mădălin susține faptul că perioada în care a locuit la Iași a reprezentat începutul carierei sale de succes, pentru că din primul an de facultate a început să colaboreze cu diferite localuri din Iași și a fost remarcat de unii angajatori ieșeni.

„Perioada în care am locuit în Iași a reprezentat începutul dezvoltării mele ca și cântăreț și compozitor. Încă din primul an de facultate am început să colaborez cu diferite localuri din Iași”, afirmă cu melancolie Mădălin Oprișanu.

Acesta este recunoscător pentru cele trăite pe meleagurile ieșene și este convins că succesul lui a pornit de la acele colaborări. Conform propriilor afirmații, ascultătorii din Iași l-au apreciat și a fost întrebat dacă are vreun CD sau album cu melodiile interpretate.

„Acele momente au reprezentat cu siguranță un plus enorm în dezvoltarea mea ca și compozitor. Îmi aduc aminte cu drag că, într-o seară, după ce am terminat programul, unul dintre invitații de la restaurant a venit să mă întrebe dacă am vreun CD cu piesele cântate, deoarece ar dori să îl cumpere. Când i-am spus că tot ce am cântat a fost doar improvizație, el a rămas uimit”, adaugă tânărul artist din Londra.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.7]

Salarii de Marea Britanie, la ferme din Brașov. Un român s-a întors în țară pe aceeași bani

Salarii de Marea Britanie, la Brașov. Un român s-a întors în țară pe aceeași bani

Marea Britanie se angajează să primească 20.000 de refugiați din Afganistan. „Avem o datorie”

Scandal enorm în Marea Britanie: Boris Johnson vrea să ducă solicitanții de azil în ESTUL AFRICII