in

Ziarul Românesc, din nou alături de comunitatea din Marea Britanie. Sute de copii români s-au bucurat de cadouri de la Moș Crăciun

Peste 350 de copii din comunitatea românească din Marea Britanie au primit cadouri de la Moș Crăciun la evenimentul organizat duminică, 11 decembrie, de Ziarul Românesc, alături de Money Gram & Eastlines – serviciu de coletărie rapid.

Sala de festivități a Sudbury Primary School a devenit neîncăpătoare duminică, la ora 13.00. Părinți, copii, bunici au venit la întâlnirea cu Moșul.

În deschiderea evenimentului, s-au cântat colinde, alături de copiii școlii de weekend AlexZ, după care a început împărțirea cadourilor, în ordine alfabetică după numele de familie, iar copiii au avut parte și de o ședință foto cu Moș Crăciun, realizată de cunoscutul fotograf român Dumitrel Rada. 

Foto: Dumitrel Rada


 

Sonorizarea a fost asigurată de DJ Kat, iar evenimentul a fost filmat de Baby Ostrich Production.

Au fost sute de baloane, copiii au colorat și au desenat și s-au întâlnit cu personajele iubite din desene animate.

 

Foto: Dumitrel Rada


 

Evenimentul a fost sprijinit de: Librăria Cărți Românești, Aqua Carpatica, BOK Construction, Autobuca Rent a Car, Superfinancial Ltd (firmă de contabilitate), D&D Beauty for Women, Dl. Călin Poenariu (POE Ltd), Osbornes Solicitors, Lavinia Soceanu,  Alfimar Motors, Restaurant Crystals of London, 24/7 Dental, Tudcom, Agentia de recrutare Human One, Scoala de soferi Formula 1, Cool Pizza, Dumitrel Rada și Baby Ostrich Production.

Foto: Mircea Maer
Mulți britanici nu se mai simt „acasă” din cauza imigranților

Român atacat cu lanțul în Irlanda de Nord