in

Zmărăndescu, prima victorie ca antrenor

Academia de sport înfiinţată la Londra de Cătălin Zmărăndescu în urmă cu doar cinci luni a înregistrat primul succes, relatează GSP. Săptămâna trecută, primul luptător format de către actualul campion mondial MMA a câştigat meciul în mai puţin de două minute, printr-un KO tehnic prin strangulare.Stabilit în Marea Britanie, Zmărăndescu a făcut pasul afară din cuşca MMA acum o jumătate de an, atunci când a pus bazele academiei de sport care îi poartă numele. Primul sportiv aruncat în lupta de antrenorul Zmărăndescu se numeşte Alexandru Ignat, are 22 de ani şi e din Bârlad, mai scrie GSP.

„Am câştigat mult mai repede decât speram să o fac, deşi emoţiile au fost mari. Nu atât pentru că debutam în circuitul semi-pro MMA, ci pentru că îmi doream foarte mult să nu-l dezamăgesc pe Cătălin, căruia îi mulţumesc pentru încredere”, a mărturisit Alex.

Cătălin Zmărăndescu l-a zdrobit pe Dan Lovett prin KO în repriza a treia (VIDEO)

Emoţiile au fost mari şi pentru antrenorul său. „Ştiam că Alex are calităţi şi că e bine pregătit fizic, dar psihic nu ai de unde să ştii dacă ai ales bine momentul pentru a-l băga în cuşca decât după ce iese de acolo.

Din fericire, s-a dovedit că am fost inspirat, ceea ce nu poate decât să mă bucure. E primul meu succes ca antrenor în Anglia şi sunt mândru de cum s-a comportat Alex în cuşcă. De acum încolo, totul depinde de el”, a declarat Zmarandescu pentru GSP.

Până în luna decembrie a acestui an, “Zmărăndescu Sport Academy” va introduce în competiţii alţi cinci sportivi, dintre care un copil în vârstă de 12 ani şi o femeie, toţi români stabiliţi în Marea Britanie.

Cătălin Zmărăndescu: „E primul meu KO cu mâna stângă”

Pe 23 noiembrie, Cătălin se va bate pentru centura mondială, în versiunea CFC, cu Harry Duiver, 26 de ani, din Olanda, într-o gală ce se va desfăşura la Londra.

Ca luptător n-am emoţii atunci când intru în ring, dar ca antrenor rişti să albeşti înainte de vreme, asta e clar”, a mărturisit campionul român.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Lupta împotriva imigrației naște inepții

Aleşii trăiesc pe picior mare. Palatul Parlamentului consumă cât două mii de locuinţe