in

Anglia: Focar de infecție cu COVID-19 în Staffordshire, după ce 200 de persoane s-au înghesuit într-un pub – VEZI VIDEO

Zece persoane s-au infectat cu coronavirus la un pub din Staffordshire, după ce 200 de oameni s-au înghesuit în local „precum sardinele”, scrie Daily Mail.

Cei care au băut sau au lucrat la pub-ul Crown and Anchor în Stone între 16 și 18 iulie sunt anunțați să se prezinte de urgență pentru a fi testați. Același lucru trebuie să îl facă și persoanele care au avut contacte cu cei care au vizitat cârciuma.

Un centru de testare a fost înființat la 350 de metri de local, într-o parcare, iar persoanele care au fost în Stone, într-una dintre acele zile, ar trebui, de asemenea, să se prezinte pentru un test, dacă au simptome de COVID-19, chiar dacă nu au trecut pe la pub.

Distanțare socială inedită într-un pub din Marea Britanie: gard electric în jurul barului. «Oamenii se schimbă după ce beau»

Pub-ul a fost închis de poliție, însă unul dintre clienți, testat pozitiv, a organizat între timp și o petrecere, ceea ce a dus, probabil, la o și mai mare răspândire.

Sâmbătă și duminică, în Staffordshire au existat 43 de cazuri noi de coronavirus.


Un localnic a filmat mulțimea de oameni adunați în grădina pub-ului: „Dacă va trebui să intrăm în carantină, atunci cei de la pub au multe de răspuns”.

Pub-ul, din secolul al XVII-lea, este deținut de cuplul căsătorit Teresa și Custodio Pinto care l-au preluat în 2013. Cei doi au declarat că vor „analiza evaluarea riscurilor” înainte de redeschiderea pub-ului.

Primul ministru Boris Johnson se teme că un al doilea val de coronavirus ar putea începe în Marea Britanie, în decurs de o săptămână, în timp ce au fost introduse noi restricții locale în Oldham, după o creștere uriașă a cazurilor în oraș.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Avertisment OMS: „Tinerii răspândesc virusul prin comportamentul lor”

Klaus Iohannis despre noile restricții din România: „Situația este EXTREM de gravă. Măsurile de protejare a populației sunt importante acum”