in

Anglia. Mai multe persoane vaccinate s-au infectat cu tulpina sud-africană. O nouă variantă de COVID amenință Marea Britanie

Numărul persoanelor infectate cu varianta sud-africană a coronavirusului a crescut, pe fondul rapoartelor conform cărora mai multe persoane infectate au fost deja vaccinate.

56 de cazuri au fost raportate în săptămâna care s-a încheiat la 14 aprilie, conform cifrelor guvernamentale, ceea ce înseamnă 600 de cazuri confirmate până acum.

Un oficial a declarat că mai multe persoane au fost infectate, în ciuda faptului că primiseră cel puțin o doză de vaccin Oxford sau Pfizer, potrivit Financial Times, citat de MailOnline.

Se știe că varianta din Africa de Sud prezintă o mutație care ar putea evita răspunsul imun al persoanelor vaccinate.

Varianta africană a COVID-19 se răspândește în Londra. Capitala britanică ar putea intra din nou în lockdown

Kituri de testare la domiciliu sunt acum livrate în zona Barnet, nordul Londrei, precum și în cartierele Lambeth, Wandsworth și Rotherhithe, din Southwark.


Un membru SAGE, profesorul John Edmunds, a avertizat dacă varianta sud-africană se răspândește necontrolat în Londra, iar orașul ar putea intra sub restricții locale.

Între timp, un alt virus „dublu mutant” descoperit pentru prima dată în India a fost depistat la 77 de persoane din Marea Britanie.

Tulpina indiană este în curs de investigare, împreună cu alte șase. Nu este clar cum a ajuns în Marea Britanie. Un mutant dublu prezintă două mutații ale aceluiași virus.

Varianta s-a format ca un hibrid al altor două tulpini și prezenta semne că ar fi mai infecțioasă și mai rezistentă în fața sistemului imunitar.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Restricțiile au fost relaxate, dar londonezii trebuie să mai aștepte vremea frumoasă

Programul funeraliilor Prințului Philip. Sicriul va fi transportat cu un automobil Land Rover