in

Boris Johnson este din nou în carantină. Premierul a intrat în contact cu un bolnav de COVID-19

Premierul britanic Boris Johnson este din nou în carantină, după ce a intrat în contact cu un bolnav de COVID-19.

Biroul primului ministru a declarat că Johnson se simte bine și că izolarea sa nu-l va împiedica să conducă lupta împotriva pandemiei.

Între timp, Marea Britanie a înregistrat o nouă creștere de aproape 25.000 de cazuri de coronavirus, după ce au trecut două săptămâni din al doilea lockdown din Anglia.

Marea Britanie a înregistrat alte 24.962 de cazuri de coronavirus și 168 de decese, duminică, 15 noiembrie, numărul total al morților de COVID-19 ajungând la 51.934.

Potrivit șefului Oficiului Național de Statistică, Sir Ian Diamond, rata de creștere a coronavirusului din Marea Britanie „încetinește” și există o „rază de speranță”.

Acesta a declarat: „Suntem în continuare în creștere și suntem acum în Anglia la o rată de 1,25 (infectări) la 1.000 de persoane. Asta înseamnă că unul din 85 de oameni din Anglia, credem noi, are virusul.”


Breaking News!!!! Premierul Boris Johnson, testat pozitiv pentru coronavirus

Marea Britanie: Pacientul cu cea mai lungă suferință de COVID-19 s-a vindecat și a fost externat

Premierul s-a autoizolat, după ce o persoană cu care a fost în contact a fost testată pozitiv pentru coronavirus, a dezvăluit, duminică, un purtător de cuvânt al Guvernului. Johnson, care și-a revenit după Covid-19 după ce s-a infectat în aprilie, a fost informat de echipa NHS Test and Trace cu privire la contactul său cu un deputat care ulterior a dat test pozitiv, scrie The Independent.

Într-un video postat pe Twitter în această dimineață, Boris Johnson a spus: „Vă salut, oameni buni, vestea bună este că NHS Test and Trace funcționează din ce în ce mai eficient, dar vestea proastă este că mi-au făcut ping și trebuie să mă autoizolez, deoarece cineva cu care am fost în contact cu câteva zile în urmă a dezvoltat Covid.”

„Nu contează că am respectat distanța, nu contează că sunt în formă și mă simt grozav – atât de mulți oameni o fac în circumstanțele mele. Și, de fapt, nu contează că am avut boala și am anticorpi. Trebuie să întrerupem răspândirea bolii și una dintre modalitățile prin care putem face asta acum este prin autoizolarea timp de 14 zile, când suntem contactați de Test and Trace.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Aproape 4.000 de infractori străini au evitat deportarea din Marea Britanie invocând drepturile omului

Dublin: Român mort după ce s-a înfipt în țepușele unei porți din fier. Fugea crezând că e urmărit de poliție