in

În Marea Britanie va începe imunizarea copiilor între 12 și 15 ani împotriva COVID-19

Copiii între 12 și 15 ani din Marea Britanie ar urma să fie vaccinați împotriva COVID-19 începând cu luna august, înaintea de debutul următorului an școlar, potrivit unor surse guvernamentale citate de Sunday Telegraph.

Guvernul așteaptă avizul Comitetului Reunit pentru Vaccinare și Imunizare (JCVI), dar este probabil că acest aviz va fi obținut, după cel care a aprobat vaccinarea adolescenților în vârstă de 16 și 17 ani.

În România și Italia vaccinarea tinerilor sub 18 ani a început deja, arată Europa Liberă.

Agenția pentru Reglementarea Medicamentelor și Produselor Medicale din Marea Britanie a aprobat deja imunizarea copiilor între 12 și 15 ani cu vaccinuri anti-Covid.

Marea Britanie aprobă serul Pfizer pentru copiii între 12 și 15 ani

Numărul cazurilor de infectare cu Coronavirus a crescut cu aproape 50% în Regatul Unit în ultima săptămână, iar varianta Delta a virusului originară din India a devenit dominantă.


Din totalul noilor cazuri de infectare cu Coronavirus tinerii în vârstă de 10 – 17 ani reprezintă peste un sfert.

În același timp, peste 40 de milioane de persoane sau 75% dintre adulți au primit prima doză de vaccin, în timp ce peste 27 de milioane au primit ambele doze. La ora actuală a venit rândul vaccinării persoanelor în vârstă de 30 și 31 de ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Marea Britanie: Testat pozitiv pentru COVID, un român pleacă după trei zile din carantină și se urcă beat la volan

Se cere eliminarea limbii engleze de la reuniunile oficiale ale UE. Irlanda și Malta sunt singurele țări europene în care engleza este o limbă oficială