in

Luptător profesionist, moare de COVID la doar 19 ani. Nu avea nicio problemă de sănătate

Un tânăr luptător profesionist din Marea Britanie a murit, la doar 19 ani, din cauza coronavirusului, la câteva ore după ce a fost dus de urgență la spital.

Părinții săi devastați de durere spun că era un tânăr „în formă și sănătos” și au povestit cum a murit la doar 48 de ore după ce fusese testat pozitiv pentru coronavirus.

Luptătorul profesionist Cameron Wellington, în vârstă de 19 ani, de la Walsall din Birmingham, a fost diagnosticat cu Covid-19 marțea trecută, pe 17 noiembrie.

Până miercuri seara, mama lui, Jane, l-a dus în grabă la Spitalul Walsall Manor, îngrijorată de faptul că tânărul avea probleme de respirație, scrie Daily Mail.

Ea l-a lăsat pe Cam la urgență și i-a promis că îl va lua după ce va fi evaluat.

O oră mai târziu, mama sa a primit un telefon de la personal medical că nivelul de oxigen al lui Cameron scăzuse și că era de așteptat „nu se așteaptă să reziste mai mult de o oră”.

Tânărul a fost plasat la Terapie Intensivă unde a medicii i-au făcut o intervenție la plămâni, apoi a fost dus de urgență la spitalul Glenfield din Leicester, pentru îngrijiri de specialitate.

Ambasada României – mesaj de condoleanțe pentru șoferul de autobuz român mort de Covid-19 în Londra

La scurt timp, Cameron a murit, la mai puțin de două zile după ce fusese testat pozitiv pentru coronavirus.

Mama sa, devastată, a declarat pentru BirminghamLive: „Întreaga situație a devenit un șoc pentru noi. Era puțin supraponderal, dar era în formă și sănătos. Soțul meu a fost diagnosticat cu Covid lunea trecută. Atât eu, cât și Cameron am dezvoltat simptome și am fost pozitivi în ziua următoare. La început, Cam a avut tuse, dar starea lui s-a înrăutățit repede.”

„Din cauza vârstei sale, au vrut să-i ofere o șansă. Medicii au încercat cu adevărat să-l țină în viață. Apoi a fost trimis la spitalul Glenfield din Leicester pentru mai multe îngrijiri. La primele ore ale zilei de joi a mai avut o operație, de data aceasta pe inimă.

„La ora 9.20 am primit un apel Skype de la spital, ni l-au arătat pe Cameron pe ecran și ne-au sfătuit să mergem la spital. Ne-au permis să intrăm și să stăm cu el. A trebuit să purtăm costume de protecție, măști, pălării, mănuși și vizoare. Am petrecut câteva ore cu el, înainte să moară, la 14:50”, a povestit mama tânărului.
Nottingham: Român arestat pentru trafic de persoane. Ar putea fi extrădat

Alegeri parlamentare – PNL DIASPORA propune ”o echipă de profesioniști, cu proiecte clare”