in

Marea Britanie: Crește numărul deceselor de COVID. Cea mai mare cifră săptămânală din martie

Marea Britanie: Crește numărul deceselor de COVID. Cea mai mare cifră săptămânală din martie

Numărul deceselor săptămânale din cauza COVID-19 în Marea Britanie, de la jumătatea lunii septembrie, au ajuns la 1.000, pentru prima dată din martie, arată datele oficiale.

Un raport al Biroului de Statistică Națională (ONS) arată 1.049 de decese din cauza COVID au avut loc în săptămâna care s-a încheiat la 17 septembrie, în creștere cu 5% față de săptămâna precedentă.

A fost cea mai mare rată săptămânală din 12 martie, când au fost 1.637 de decese, la finalul celui de-al doilea val.

Datele oficiale arată, de asemenea, că peste 70.000 de decese suplimentare au avut loc la domiciliu, atât în ​​Anglia, cât și în Țara Galilor, de când a început pandemia.

Date separate sugerează că redeschiderea școlilor din Anglia a declanșat un alt val de COVID, scrie Daily Mail.

Ministerul Sănătății arată că ratele infecțiilor au crescut în rândul tinerilor, timp de două săptămâni. Dar ratele au tendințe ascendente la cei de la 35 la 39 de ani, la cei de la 40 la 44 de ani și la cei de la 45 la 50 de ani, cea ce arată că este posibil ca virusul să fi fost adus în case de copii.


Pandemia revine în forță în Marea Britanie? Cel mai mare număr de morți de COVID din ultimele șase luni

SAGE, consilierii științifici ai Guvernului, au avertizat că un al patrulea val este inevitabil, dar nu se știe când și cât vor crește numerele infecțiilor, spitalizărilor și deceselor.

Se așteaptă totuși că succesul lansării vaccinului să suprime un nou val, experții insistând că Marea Britanie se află într-o poziție mult mai bună decât era iarna trecută.

Datele arată că decesele înregistrate în Marea Britanie au crescut pentru a 14-a săptămână consecutivă, după ce au scăzut în iunie.

Marea majoritate a deceselor provocate de coronavirus sunt la persoanele peste 65 de ani (80,6%) și mai puțin de 30 au fost înregistrate în rândul persoanelor sub 45 de ani.

Cele mai recente date zilnice din 22 septembrie arată că s-au înregistrat doar 3.486 de infecții – mai puțin de jumătate din nivelurile observate la începutul lunii.


…Marea Britanie: Crește numărul deceselor de COVID. Cea mai mare cifră săptămânală din martie…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.3]

Ca în Vestul Sălbatic. Șoferii se iau la bătaie la cozile de la benzinării. Au scos și cuțitele

armata pe străzi

Armata, pe străzi în Marea Britanie. Boris a acceptat să ceară ajutorul soldaților