in

Marea Britanie: Va fi nevoie de restricții până în martie, chiar dacă se fac vaccinări

Anumite forme de restricții trebuie să rămână în Marea Britanie cel puțin până în martie, în ciuda lansării vaccinurilor împotriva coronavirusului, avertizează profesorul Chris Whitty, consilier științific al guvernului britanic.

Acesta a declarat că nu vor fi vaccinați suficient de mulți britanici împotriva Covid-19 în următoarele trei luni pentru a-i lăsa pe cei vulnerabili în afara spitalelor.

El i-a îndemnat pe cetățeni să nu lase garda jos acum, spunând că ar fi „cu adevărat prematur” și „absolut un lucru greșit”, scrie Daily Mail.

Oamenii de știință au avertizat că lunile de iarnă sunt deja „cea mai dificilă perioadă a anului pentru NHS” fără presiunea suplimentară a cazurilor de COVID.

Whitty a declarat Comitetului pentru Sănătate și Știință din Camera Comunelor: „În următoarele trei luni, vreau să fiu foarte clar, nu vom avea o protecție suficientă. Trecem prin cea mai dificilă perioadă a anului pentru infecțiile respiratorii și cea mai dificilă perioadă a anului pentru NHS. Deci, faptul că ne putem opri brusc acum, deoarece avem vaccinul, ar fi cu adevărat prematur. Ar fi ca și cum cineva ar renunța la o cursă maraton la jumătate – ar fi absolut un lucru greșit”.

Cum va arăta cardul de vaccinare anti-COVID din Marea Britanie și cum va fi folosit. Va fi obligatorie vaccinarea în Regatul Unit?


Profesorul Whitty a spus că în jur de 20 de milioane de persoane se află în prima fază a programului de vaccinare NHS, inclusiv toți cei cu vârste de peste 50 de ani, plus lucrătorii din domeniul sănătății, personalul de îngrijire la domiciliu și persoanele în vârstă.

El le-a spus parlamentarilor că se așteaptă mai multe vaccinuri până la mijlocul anului 2021, dar a sugerat că procesul de lansare ar trebui să se desfășoare în continuare „cu atenție”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Marea Britanie: Polițistă desfigurată de un adolescent pe care încerca să-l încătușeze

AUR este solidară cu arbitrul Colțescu, acuzat de rasism: „Este victimă a unei campanii agresive de denigrare… ”