in

Predicții de coșmar pentru valul doi, în Marea Britanie. Cel mai rău scenariu: 85.000 de morți până în primăvară

Cel mai rău scenariu al valului doi de COVID-19 în Marea Britanie arată 85.000 de victime, în timp ce consilierii medicali ai guvernului susțin că este necesar un lockdown până în martie pentru ca lucrurile să nu ajungă atât de departe.

Noul scenariu face parte dintr-un document al comitetului SAGE, citat de Daily Mail, cercetările comandate de guvern arătând că aproape un milion de persoane au fost infectate cu coronavirus până în prezent.

Studiul avertizează că țara se află într-un stadiu critic și că este nevoie de acțiuni urgente pentru reducerea ratei infectărilor.

Premierul Boris Johnson se află acum sub presiunea din ce în ce mai mare din partea oamenilor de știință pentru impunerea unui noi lockdown național pe o perioadă mai scurtă sau o revenire la tipul de restricții cu care s-a confruntat țara în primăvară.

Documentul susține că la sfârșitul lunii februarie a anului viitor ar urma să apară un nivel de decese de aproximativ 800 pe zi, cu 25.000 de internări în spitale, în timp ce în perioada vârfului primului val în secțiile de terapie intensivă se aflau circa 5.000 de pacienți cu COVID-19.

Ieri, miniștrii au primit o analiză a SAGE, care sugerează că al doilea val ar putea fi mai mortal decât primul, mulți din grupul de oameni de știință considerând că guvernul trebuie să ia măsuri drastice imediat.


Scenariu de COȘMAR în Anglia: Petrecerile de Crăciun, interzise. Poliția se teme de revolte în rândul populației

Un nou studiu al Imperial Colege din Londra a descoperit că aproape 100.000 de britanici sunt infectați cu coronavirus în fiecare zi, potrivit rezultatelor studiului de supraveghere care arată că Marea Britanie se îndreaptă spre un al doilea vârf al pandemiei.

Proiecțiile anterioare au estimat că au existat puțin mai mult de 100.000 de cazuri zilnice în primăvară, ceea ce a dus la peste 40.000 de decese.

S-a constatat că răspândirea virusului s-a accelerat dramatic în ultimele două săptămâni, numărul de cazuri noi dublându-se la fiecare nouă zile. Rata națională R este de aproape 1,6.

Experții consideră că situația este aproape la nivelul vârfului epidemiei din martie, avertizând asupra unei inevitabile creșteri „exponențiale” a deceselor și internărilor.

Dacă rata actuală de creștere continuă, în weekendul viitor vor fi peste 200.000 de persoane infectate zilnic. Autorii spun că măsurile actuale nu funcționează și ar trebuit să existe o modificare înainte de Crăciun.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Atac TERORIST în catedrala Notre Dame din Nisa, trei morți: două victime au fost decapitate

Compania Tarom suspendă toate zborurile spre și dinspre Londra în luna noiembrie