in

Un bărbat din Marea Britanie a fost infectat cu COVID timp de 10 luni. „Mi-au organizat înmormântarea de cinci ori”

Dave Smith, în vârstă de 72 de ani, din Bristol, povestește despre cum a fost internat de șapte ori în spital cu COVID și a făcut 42 de teste, toate pozitive.

Potrivit The Guardian, Dave Smith s-a infectat cu coronavirus la începutul primului val din Marea Britanie, în 2020. Dar, în timp ce majoritatea oamenilor, elimină virusul din corp în câteva săptămâni, Smith a experimentat un tip foarte diferit de problemă, pe termen lung: o infecție persistentă care durează de aproape 10 luni. Este cea mai lungă infecție activă cu Covid-19 înregistrată până în prezent.

În acea perioadă, Smith, în vârstă de 72 de ani, din Bristol, a facut 42 de teste PCR, toate pozitive și a fost internat în spital de șapte ori.

„Ori de câte ori am fost rău, am fost foarte rău – până în pragul morții. Soția mea a început să îmi organizeze o înmormântare de cinci ori”, a declarat Smith.

Peste 1.000.000 de oameni din Marea Britanie suferă de COVID lung

Bărbatul, un instructor auto pensionar, a fost în cele din urmă vindecat cu același cocktail de anticorpi dezvoltat de Regeneron care a fost folosit pentru a-l trata pe Donald Trump.


Cu toate acestea, medicamentul nu mai este disponibil pe această bază și nu este încă aprobat clinic pentru utilizare în Marea Britanie.

Ed Moran, consultant în boli infecțioase la North Bristol NHS trust, a declarat: „Nu există un număr enorm de pacienți, probabil nu mai mult de doi per spital. Unii dintre ei se îmbolnăvesc foarte devreme și mor, dar unii dintre ei par să primească acest tip recidivant-remisiv de proces [Covid-19]”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Anglia: Români arestați pentru că vindeau telefoane mobile false

Angela Merkel le-a pus gând rău britanicilor: „Toate țările UE să îi pună în carantină pe cei care vin din Marea Britanie”