in

Christoph Daum, noul selecționer al României: ”Îmi voi dedica fiecare zi succesului fotbalului românesc”

Propunerea Administrației Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer al României a fost aprobată de Comitetul Executiv. Christoph Daum, 62 de ani, este noul antrenor al echipei naționale.

Adunând aproape 400 de meciuri ca antrenor în Bundesliga, Christoph Daum a reușit să câștige titlul în Germania cu Stuttgart și să termine de șase ori pe podium, cu Leverkusen și Koln, echipă cu care a reușit și o promovare în primul eșalon german. Totodată, are experiența zecilor de partide în cupele europene, reușind să ajungă în semifinalele Cupei UEFA cu FC Koln și parcursuri în Liga Campionilor cu Leverkusen sau Fenerbahce.

”Vrem să obținem calificarea la Campionatul Mondial! Concepția mea e următoarea: vom ataca întodeauna, și când vom fi în posesia balonului, și atunci când ea va fi la adversari. Trebuie să controlăm jocul, să controlăm balonul, să avem inițiativa. Dacă pierdem mingea, trebuie să o cucerim repede înapoi. Fiecare jucător trebuie să se afle în joc, nu să fie doar pe teren. Pentru asta am nevoie de jucători puternici fizic, dar și mental. Trebuie să ținem mai mult unii la alții, mai ales în perioade dificile”, a declarat Christoph Daum.



”Îmi voi dedica fiecare zi succesului fotbalului românesc, ceea ce voi cere fiecărui jucător și colaborator. Fiecare român așteaptă pe bună dreptate de la noi să dăm totul pentru victorie, pentru prestigiul României”, a mai punctat selecționerul.

Federația Română de Fotbal îi mulțumește lui Anghel Iordănescu pentru toată activitatea desfășurată în funcția de selecționer al reprezentativei României.

Sursa: FRF

CITITI MAI MULT:

Cătălina Ponor, portdrapelul României la Jocurile Olimpice 2016 de la Rio de Janeiro

Florin Gardoș a început pregătirea cu Southampton. ”Îmi e dor să joc fotbal, sper sa fiu ok acum”

Echipa masculină de handbal a României, câștigatoare a Campionatului Mondial Universitar

Naţionala de rugby a României, câştigătoare pentru a patra oară a trofeului World Rugby Nations Cup

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un român din trei regretă că nu a plecat definitiv din țară

Calamari umpluţi