in

Monica Niculescu, campioană la Luxembourg Open. Urmărește discursul ei emoționant de la ceremonia de premiere

Monica Niculescu (51 WTA) este, de sâmbătă, noua campioană a turneului WTA International Luxemburg Open, după ce a trecut în finală de Petra Kvitova (11 WTA), din Cehia, cu un categoric 6-4, 6-0.

Meciul a durat doar 69 de minute iar victria va fi răsplătită cu 280 de puncte în clasamentul WTA şi un cec de 34.677 de dolari, informează FRF

Acesta este primul trofeu din carieră, la Luxembourg, pentru Monica Niculescu, după ce a mai jucat în finală și în 2011 și 2012.



La final, în momentul în care a primit trofeul, Monica a avut un discurs care a emoționat sala, poate și pentru că această victorie a venit într-o zi foarte specială pentru ea, ziua de naștere a mamei sale: “Îmi place să vin și să joc aici, este turneul meu preferat (…) și cu siguranță o să vin și la anul. Îmi cer scuze că vorbesc prea mult, dar nu vreau să uit pe nimeni”, a mai spus Monica, mulțumind, pe rând, oficialilor turneului, copiilor de mingi, arbitrilor, spectatorilor, după care a ținut să mulțumească în mod special antrenorului său, Călin Corbagiu:”Lucrăm împreună de foarte mulți ani. Mulțumesc pentru tot, ai fost alături de mine, în momentele mai puțin bune, în momentele bune. Îți mulțumesc că ai rămas alături de mine. Facem o treabă bună”.

În fine, Monica Niculescu a mai ținut să dezvăluie un moment de bucurie din viața ei: “Și încă un lucru…Azi este ziua de naștere a mamei mele. Ea nu este aici, dar, ”La mulți ani, mama!”. Și nu pleca. Urmează finala de dublu și joc și eu. Rămâi alături de noi să ne încurajezi”.

CITITI MAI MULT:

Simona Halep, câştiguri uriaşe din tenis în 2016. Cât de bogată este campioana din România

Irina Begu, calificată în finala turneului WTA International de la Florianopolis

Simona Halep și Monica Niculescu s-au calificat în semifinale la Montreal

Monica Niculescu, campioană la dublu în cadrul turneului WTA de la Washington

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă din Londra, scrisoare deschisă către Ștefan Bănică jr.: „Dragă Ștefan Bănică, ești un nemernic!”

Topul „obezităţii” din Europa. Află pe ce loc se află România!