in

Aeroportul Internațional Henri Coandă, în topul celor mai proaste aeroporturi din lume


Aeroportul Internațional București Henri Coandă, cel mai mare din România, se află între cele cinci cele mai proaste aeroporturi din lume, cu un scor de 6,03 din 10, potrivit ultimului raport al airhelp.com.

Platforma conține 132 de aeroporturi majore din toată lumea, iar aeroportul din București s-a clasat pe locul 129. Este cea mai mare cădere de anul trecut, când aeroportul Otopeni era pe locul 116.

Sunt doar trei aeroporturi clasate sub cel românesc: Aeroportul din Eindhoven, pe locul 130, cel din Kuweit, pe locul 131 și Aeroportul Lisabona care ocupă ultimul loc.

Clasamentul Air Help compară fiecare aeroport utilizând trei criterii diferite: calitatea serviciilor, întârzierile și experiența pasagerilor printr-o analiză făcută pe Twitter.

Aeroportul Henri Coandă a obținut 6 puncte pentru timp, 6,1 pentru calitatea serviciilor și 6 punte pentru restaurantele și magazinele din incintă.

De cealaltă parte, cele mai bune aeroporturi din lume sunt:

  • Hamad International Airport (Doha, Qatar) – punctaj: 8,39/10
  • Haneda Airport (Tokyo, Japonia) – punctaj: 8,39/10
  • Athens International Airport (Atena, Grecia) – punctaj: 8,38/10
Anglia. Asistent român violent ia la palme un pacient bolnav de demență, aflat în scaunul cu rotile. „El m-a lovit primul”

Meciul Liverpool-Barcelona, comparat de Theresa May cu bătălia pentru Brexit