in

Are 34 de ani, este din Brașov și vrea să își vândă… VIRGINITATEA! Ce au spus britanicii despre el…

Un ajutor de bucătar din Brașov și-a scos din nou la vânzare virginitatea pentru a-l ajuta pe fratele său bolnav.

În vârstă de 34 de ani, brașoveanul susține că este singura soluție de a-și salva fratele.


Sebastian Ciercies a șocat o țară întreagă, în urmă cu câțiva ani, atunci când, din cauza datoriilor și din lipsa unui loc de muncă, a apelat la un gest disperat și și-a scos la licitație… fecioria.

Bărbat, 29 de ani, Braşov. Constituție atletică, brunet! Vând virginitate și rog seriozitate! Preţ: de la 850 de euro (700 lire)! Nu este inclus transportul”, scria în anunțul publicat într-un ziar local din Brașov, în 2014. Textul a făcut, ulterior, înconjurul lumii.

La aproape cinci ani distanță, Sebastian se vede nevoit să reia anunțului, scrie CanCan. Tânărul speră ca, de data aceasta, să aibă mai mult noroc. Brașoveanul, care în prezent lucrează ca ajutor de bucătar, vrea să își vândă virginitatea pentru a-și ajuta financiar fratele, grav bolnav.

„Îmi scot virginitatea la licitație. Cu banii ăștia vreau să-mi salvez fratele care este grav bolnav. El acum se află în spatele gratiilor. Starea lui de sănătate nu este bună. Din cauza diabetului are amputate patru degete de la piciorul stâng, iar medicii i-au zis că o să fie nevoiți să-i taie piciorul.  L-am ajutat cu cât am putut, muncesc de patru ani, dar acum am ajuns într-o situație critică. Prețul de pornire al licitației este de la suma de 800 de euro, iar toți banii pe care-i obțin o să meargă către fratele meu de 32 de ani”, a declarat Sebastian Ciercies pentru CanCan.

În urmă cu aproape cinci ani, anunțul lui Sebastian a apărut și în presa din Marea Britanie, iar englezii au făcut haz de dorința românului. Cei de la Daily Mail l-au considerat pe tânăr ghinionist în dragoste, pentru că nu ar fi primit nicio ofertă. Britanicii l-au comparat pe brașoveanul nostru cu Brad Pitt, dar spuneau că nu e chiar atât de drăguț ca starul de la de la Hollywood. Tot ei au ridicat și o întrebare: „Românul vrea să renunțe la virginitate cu un bărbat sau cu o femeie?”, pentru că acest lucru nu era specificat în anunț.Președintele României cere guvernului să aprobe OPT zile de vot în diaspora și cât mai multe ștampile cu VOTAT

Boris Johnson, favorit pentru funcția de prim ministru. „Este perceput în capitala europeană drept un oportunist”