in

Cancan.ro: „Soțul Andreei Esca este intubat la Terapie Intensivă cu COVID-19”

Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, este internat la secția de Anestezie și terapie intensivă (ATI) a spitalului Monza din Capitală, din cauza infecției cu noul coronavirus, scrie Evenimentul Zilei, care citează cancan.ro.

Surse medicale au dezvăluit că soțul Andreei Esca s-a infectat, de asemenea, cu noul coronavirus.

Alexandre Eram, în vârstă de 50 ani, se află la aceeași unitate medicală unde e internată și soția lui, după ce a fost confirmată cu COVID-19. Potrivit acelorași surse, starea omului de afaceri nu este deloc bună și a fost intubat, anunță cancan.ro.

Vedeta Pro TV Andreea Esca a publicat un mesaj misterios pe rețelele de socializare, la scurtă vreme după apariția informațiilor potrivit cărora s-ar fi infectat cu noul coronavirus la o petrecere pe plajă, scrie Evenimentul Zilei.

La scurtă vreme după ce s-a aflat că a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus, pe contul de Instagram al vedetei a apărut o fotografie cu un fursec – înfățișând o față zâmbitoare – și o ceașcă de cafea. În locul altui mesaj, Andreea Esca a postat un emoticon vesel.

Andreea Esca, internată cu Covid, după o petrecere pe malul mării fără respectarea regulilor

Postarea a strâns, rapid, câteva mii de aprecieri din partea fanilor dar și comentarii de toate felurile. Pe lângă cei care o încurajau și îi doreau însănătoșire grabnică au fost destule mesaje din partea celor care i-au reproșat lipsa de responsabilitate.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public în ultimele zile, Andreea Esca ar fi fost testată pozitiv pentru noul coronavirus și s-ar afla printre salariații postului de televiziune care au contactat infecția.

Andreea Esca ar fi participat la o petrecere pe plajă, la inaugurarea resortului Novum by the Sea și acolo ar fi contactat virusul. La eveniment au fost mai mult de 50 de persoane invitate și se pare că mulși dintre participanți nu ar fi respectat regulile de protecție sanitară impuse de autorități.

Informațiile despre cazul ei au apărut la două zile după ce Pro Tv a anunțat, într-o notificare că mai mulți angajați au fost infectați cu noul coronavirus.

UE avertizează: «Nu primiţi bani pentru ieșirea din criza declanşată de pandemie fără o justiție puternică». România are emoţii

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

King’s College Londra: Imunitatea celor infectați cu coronavirus pare să dispară în câteva luni

Marea Britanie: Un al doilea val de coronovarius ar putea duce la peste 120.000 de decese în această iarnă