in

Căutat în Marea Britanie pentru infracțiuni economice, prins de polițiști la Vama Albița

Un bărbat de 45 de ani, cetățean român, căutat pentru săvârsirea de infracțiuni economice în Marea Britanie, a fost prins de polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere al Frontierei Albita. Bărbatul a fost încătusat si predat unei echipe operative din cadrul IPJ Vaslui.

Politiștii de frontieră din Punctul de Trecere al Frontierei Albița au depistat și reținut un cetățean român căutat de autoritățile din Marea Britanie pentru săvârșirea de infracțiuni economice.

Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, la vama Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalitătilor de control, pentru a ieși din țară, cetățeanul român N. C., în vârstă de 45 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, politiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare si predare sau extrădare emis de autoritățile din Marea Britanie în urmă cu câteva zile, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni economice pe teritoriul Marii Britanii.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a IPJ Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun. Cel mai probabil, bărbatul va ajunge în arest preventiv pentru 18 zile, timp în care autoritățile vor întocmi documentele de extrădare.
Metroul din Londra introduce rețeaua 4G în toate trenurile. Veți avea acces la Internet pe toată durata călătoriei

Succes remarcabil la Olimpiada Internaţională de Matematică din UK: elevii români au obţinut șase medalii