in

CNA sesizeaza Politia in vederea inchiderii a 40 de site-uri de filme si seriale onlinePro TV a trimis o adresă Consiliului Naţional al Audiovizualului în care a semnalat existenţa a mai mult de 40 de site-uri care oferă filme şi seriale fără a deţine drepturi de autor.

Analizând posibilitatile legale, CNA-ul a decis să sesizeze politia.

Printre incriminaţi se află si vplay.ro, unul din cele mai accesate site-uri româneşti. De la momentul apariţiei în presă scrisă a informaţiei, site-ul vplay.ro este în “revizie tehnică”.

Se crede că sesizarea Pro TV este făcută pentru a încuraja oamenii sa între pe voyo.ro, un portal al trustului, care oferă seriale şi filme contra cost, dar care nu a avut succesul aşteptat.

Mai multe vedete din România sunt contrariate, unii dintre ei nestiind că vplay.ro funcţiona ilegal şi că banii de pe abonamente nu mergeau către plata drepturilor de autor.

Sentimentul general printre utilizatorii de internet din România este că vplay.ro ar trebui lăsat să funcţioneze, chiar dacă face un lucru ilegal. Lipsa banilor sau a unor alternative pentru a urmări serialele preferate îi face pe aceştia să ia apărarea site-urilor pirat, câţiva dintre ei pornind chiar campanii împotriva celor legale, cum ar fi voyo.ro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, executate silit pentru datorii

Obama – încă 4 ani preşedinte al SUA