Menu
in

Disperat să ajungă la iubita din Londra a fentat securitatea Aeroportului Cluj. A fugit pe pistă şi şi-a făcut selfie în cabina piloților

Un bărbat a reușit să treacă de securitatea Aeroportului Internațional Cluj-Napoca fără bilet și fără să fie controlat. A urcat într-un avion de lângă terminalul de Sosiri, a făcut câteva poze în cabina pilotului și le-a pus pe Facebook.

Potrivit ziarului Adevărul, pe contul de facebook al unui clujean, Claudiu-Gabriel Constantin, au apărut mai multe fotografii din cabina pilotului unui avion Wizz Air.



FOTO: Arhivă personală Gabriel Constantin


Gabriel (30 de ani) şi-a făcut chiar şi un selfie în cockpit, se arată în articolul din Adevărul.

Potrivit acestuia, surse din interiorul instituției au declarat pentru „Adevărul” că marți, 27 ianuarie, în jurul orei 6.00, a avut loc un incident la Aeroport.

Mai exact, un bărbat a reușit să intre pe pista de aterizare, utilizând un spaţiu tehnic folosit pentru bagaje. Bărbatul a spart un geam și a ajuns la câțiva metri de un avion Wizz Air, care era garat în apropierea terminalului.

Avionul fusese curățat și pregătit pentru cursa pe care urma să o aibă peste câteva ore.

Gabriel, mai scrie Adevărul, a plănuit să aștepte în avion până când urmau să fie îmbarcați pasagerii și să ajungă, cât mai repede, la Londra.

Planul lui nu a mers, întrucât bărbatul s-a gândit să rămână şi cu o amintire în urma acestei „aventuri”. A început să facă fotografii în cabina pilotului. Și-a făcut chiar și un selfie, aproape de manșa avionului.

Citiți întreaga poveste AICI.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version