in

Familia vicarului Clements, acuzații la adresa soțului moștenitor Florinel: „Philip a fost orbit”. Octogenarul i-a lăsat toată averea românului cu care se căsătorise


Familia vicarului Philip Clements, soțul românului Florin Marin se revoltă după moartea octogenarului britanic.

Acesta i-a lăsat moștenire lui Florin, în vârstă de 27 de ani, peste 250.000 de lire sterline.

Clements a murit singur, într-un spital din București, din cauza restricțiilor impuse pe timpul pandemiei de coronavirus.

Potrivit Daily Mail, starea sa de sănătate s-a deteriorat după ce nu a mai avut acces la medicamentele ce îi fuseseră prescrise în Marea Britanie, pentru problemele de inimă.

Familia lui Clements a aflat despre aceste probleme abia atunci când fratele său mai mic, Tony Clements, a fost sunat de Florin pentru a-l anunța că Philips murise cu 30 de minute mai devrem, scrie Daily Mail.

Tony Clements a povestit că Florin l-a sunat pentru a-i da vestea și că nu părea afectat de ceea ce tocmai se întâmplase.

„Mi-a spus că a plâns două zile, însă el m-a sunat chiar în noaptea în care Philip murise și cu siguranță că nu plângea când am vorbit la telefon. Era la 40 de minute după ce fratele meu murise și nu plângea deloc”, a povestit bărbatul.

Florin l-a informat că fratele său îi lăsase, prin testament, două fotografii de familie, în condițiile în care frații vicarului erau singurii moștenitori ai averii acestuia, înainte ca pensionarul să-l întâlnească pe român, în 2015.

În schimb, Florin Marin a primit un apartament în valoare de 100.000 de lire sterline și 150.000 de lire sterline de pe urma unei asigurări de viață.

În plus, el va beneficia până la sfârșitul vieții de o pensie lunară de 2.000 de lire sterline de pe urma soțului care a decedat la 81 de ani.

Însă, suma totală pe care Clements ar fi cheltuit-o pentru român se ridică la 500.000 de lire sterline, susține familia.

Vicarul Clements, soțul românului Florian Marin, a murit la 81 de ani, într-un spital din București. Câți bani moștenește Florinel

„Philip i-a cumpărat totul – haine de firmă, biletele la zborurile România – Anglia și înapoi. A avut un stil de viață scump acest tip, dar pentru el totul a fost gratis. Philip a fost orbit de faptul că un tânăr dorea să stea cu o persoană ca el. De ce ar vrea cineva de 20 de ani să-și dorească pe cineva care merge spre 80 de ani? Nu e nevoie de știință ca să-ți dai seama de ce. Dar nu sunt supărat din cauza banilor. Aș prefera ca fratele meu să fie încă în viață. Ceea ce ne enervează este modul în care a fost tratat”, a declarat Tony Clements, în vârstă de 71 de ani, pentru Daily Mail.

După ce și-au făcut publică relația, cei doi s-au confruntat cu un val de critici, însă fostul vicar a declarat că „nu sunt un cuplu dezgustător, așa cum susțin criticii lor” și că oamenii nu ar trebui să-i judece fără să-i cunoască.

Român gay de 36 de ani, ucis la Madrid. Arestat un spaniol și un alt român, poliția rezolvă crima triunghiului sentimental – VIDEO
La loc comanda! În Marea Britanie școlile rămân închise până în septembrie pentru majoritatea elevilor

OCED: Economia Marii Britanii, cea mai afectată de criza COVID-19. Ministrul de Finanțe îi încurajează pe oameni să iasă la cumpărături