in

Florin Marin l-a uitat pe englezul Clements. Se iubește cu un spaniol bogat: „Îmi plătește vacanțele”

Florin Marin, românul în vârstă de 28 de ani, căruia vicarul britanic Philip Clements i-a lăsat moștenire 250.000 de lire sterline, trăiește o nouă poveste de dragoste. Acum, tânărul s-a cuplat cu un spaniol şi mai bogat, care îi plătește vacanțele.

Modelul român este iubitul lui Jeronimo Jesus de Vega (51 de ani), după ce soțul său, Philip Clements, 81 de ani, a murit anul trecut. 

Românul a declarat pentru The Sun: „Vacanțele mi le plătește omul meu, Jeronimo. Nu cheltui eu niciun ban – iubitul se ocupă de asta. Eu încă am bani de la soțul meu, pentru că nu sunt prost să-i cheltui pe mărunțișuri”.

Vă mai amintiți de Florin Marin? Ce a făcut românul de 28 de ani cu averea lăsată de soțul său, defunctul vicar englez Philip Clements

Florin Marin a rămas cu o mică avere de pe urma relației cu fostul preot britanic Philip Clements. Acesta i-a lăsat românului toate economiile sale. Marin spune că e cumpătat cu banii pentru că nu vrea să-i risipească. „Îi păstrez într-o bancă”, a mai spus românul.

Vicarul englez, originar din Eastry, Kent, s-a mutat în România pentru a fi cu iubitul lui cu 55 de ani mai tânăr. Aceștia s-au căsătorit în 2017, doar că Clements a murit în luna iunie a anului trecut. 

Florin primește acum pensia de 2.000 de lire sterline pe lună de pe urma soțului său decedat, pentru tot restul vieții, asigurarea de viață de 150.000 de lire sterline plus o proprietate în valoare de 100.000 de lire sterline. 


Florin Marin a interzis membrilor familiei lui Philip Clements să asiste la înmormântarea bătrânului după ce aceștia l-au acuzat în repetate rânduri că a urmărit doar banii în această relație.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.3]

Englezii sunt speriați că românii ar putea să o „fure” pe Emma Răducanu

Englezii sunt speriați că românii ar putea să o „fure” pe Emma Răducanu

varianta delta plus

Alertă în Marea Britanie. Varianta Delta Plus a început să se răspândească cu repeziciune