Menu
in

Gabriela Firea se operează la Londra. S-a fotografiat alături de soțul ei chiar în fața spitalului

Gabriela Firea are probleme de sănătate de mai multe luni, transmite Ziua News. Recent, primarul general al Capitalei a anunțat că urmează să facă o ultimă intervenție chirurgicală, pentru care a decis să plece în străinătate.

Joi dimineața, 13 iunie, Gabriela Firea a transmis un mesaj în care spune că va fi bine și că se va întoarce curând.

Firea se afla la Londra cu soțul ei, Florentin Pandele, iar cei doi s-au fotografiat chiar în fața spitalului, unde va avea loc intervenția chirurgicală.

Gabriela Firea a fost operată de două ori din pricina unor probleme la colon. Primarului general i-a fost scoasă o sârmă de aproximativ 3 centimetri. „Sănătatea mea, în ultimele șase luni, a atârnat de un fir de ață. Am avut mai multe intervenții și o operație dificilă, iar în vara aceasta mai urmează una complexă, sper finală”, mărturisea recent Gabriela Firea.

De altfel, până acum, Gabriela Firea a fost operată în țară și de fiecare dată a spus că are încredere în medicii români.

„În decembrie a avut o intervenție chirurgicală de urgență (n.r. Gabriela Firea), în ianuarie încă o intervenție chirurgicală unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 cm în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenție chirurgicală, care ne-a dărâmat pe toți, numai pe ea nu. Eu cred că fac parte din categoria oamenilor puternici. Atunci mi-am dat seama că sunt foarte slab și m-am întors pentru a nu știu câta oară cu fața la Dumnezeu”, a povestit și soțul acesteia, Florentin Pandele.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version