in

I s-a confiscat Mercedesul cu care venise în România. Era furat din Marea Britanie

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Albița au descoperit un autoturism care figura ca fiind furat din Marea Britanie. De asemenea au mai fost descoperite un BMW 320S și un Smart Forfour, furate din Italia, respectiv Spania.

Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere al Frontierei Albita, s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, G.V., cu cetățenie română și moldoveană, în vârstă de 29 de ani conducând un autoturism marca Mercedes E220, înmatriculat în Marea Britanie, românul L.G., în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism marca BMW 320S, înmatriculat în România și cetățeanul din Republica Moldova P.A., în vârstă de 27 de ani, conducând un autoturism marca Smart Forfour, înmatriculat în Republica Moldova.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că cele trei autoturisme figurează în bazele de date ca fiind furate, astfel: primul, marca Mercedes este căutat de autoritățile din Marea Britanie, din data de 18.03.2019, cel de al doilea, marca BMW, de cele din Italia, din data de 19.04.2019, iar autoturismul marca Smart Forfour, este căutat de autoritățile din Spania din anul 2010.

Cu privire la cele constatate, persoanele au declarat că au achiziționat autoturismele plătind 7.000 de lire, 3.100 de euro, respectiv 3.000 de euro. Au fost cumpărători de buna-credință și nu au avut cunoștință despre faptul că acestea figurau ca fiind declarate furate. Autoturismele în valoare totală de 100.500 lei au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, polițiștii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Cumperi mașini din Marea Britanie și descoperi la frontieră că sunt furate, TOT MAI MULTE CAZURI!
Un român care locuiește în Anglia a dispărut în Curtea de Argeș. Se bănuiește că și-a pus capăt zilelor din cauza depresiei

Marea Britanie: L-a măcelărit și i-a ținut cadavrul în pod timp de opt luni