in

Încătuşat la metrou pentru că nu purta masca în mod corespunzător. Jandarmeria: Bărbatul a devenit recalcitrant

Un scandal a avut loc luni la o stație de metrou din Bucureşti, după ce un călător care nu avea masca pusă corect a fost luat pe sus de jandarmi.

Episodul a fost filmat și postat pe Youtube de unul dintre martori.

În imagini se vede cum jandarmii încearcă să îl imobilizeze pe tânărul care avea masca de protecție sub nas, iar acesta se zbate, țipă și încearcă să opună rezistență. Într-un final, militarii reușesc să îl scoată pe tânăr din tren și să îl încătușeze.

În tot acest timp, mai mulți călători îi critică pe jandarmi pentru modul în care acționează.

”În data de 13.07.2020, in jurul orei 10.50, patrula mixta de ordine publica care executa serviciul in zona statiei de metrou ,,Piata Unirii 2″, au interceptat un bărbat care purta mască de protecție necorespunzător. La recomandarea patrulei mixte de a purta in mod corect masca de protectie, persoana in cauza a devenit recalcitranta și a fugit pe scările care duc spre metrou urcând în trenul care ducea in directia ,,Tineretului”. 

S-a procedat la urmarirea celui in cauza, iar în momentul imobilizarii, acesta a opus rezistenta, devenind agresiv cu forțele de ordine. S-a procedat la imobilizarea persoanei și conducerea acesteia la sediul Politiei Metrou, în vederea identificării și dispunerii masurilor legale”, a transmis Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei într-un comunicat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

boris johnson maşti magazine

Boris Johnson spune că britanicii ar trebui să poarte măşti în magazine

Trei lucrători infectați cu coronavirus au fugit de la ferma din Herefordshire unde cazurile au ajuns la 75