in

Lista țărilor din care se intră în carantină la sosirea în România, de pe 15 octombrie. Ce se întâmplă cu românii din Marea Britanie

32 de țări sunt incluse pe lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat, anunțată marți seara de autoritățile de la București.

Printre acestea se regăsesc Statele Unite, Spania, Franța și Marea Britanie.

Potrivit autorităților, lista va intra în vigoare de pe 15 octombrie, de la ora 00.00.

Lista cuprinde următoarele țări: Andorra, Israel, Muntenegru, Cehia, Polinezia Franceza, Guam, Argentina, Belgia, Bahrainm, Olanda, Bahamas, Aruba, Gibraltar, Spania, Costa Rica, Franța, Republica Moldova, Marea Britanie, Islanda, Puerto Rico, Bonaire, Saint Eustatius and Saba, Armenia, Liban, Capul Verde, Panama, Slovacia, Statele Unite ale Americii, Columbia, Kuweit, Brazilia, Malta și Oman.

UE vrea să renunțe la carantină. Care sunt planurile europene pentru cei care călătoresc

„Se păstrează aceleași reguli. Revenirea din aceste țări impune un test negativ dacă rămân în România doar trei zile, iar dacă durata este mai mare se intră în carantină 14 zile, cu posibilitatea efectuării unui test a opta zi, și în cazul în care testul e negativ se iese din carantină la zece zile”, a anunțat marți seara ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

COVID-19: Marea Britanie anunță peste 100 de morți într-o singură zi pentru prima dată în patru luni

COVID-19: Marea Britanie anunță peste 100 de morți într-o singură zi pentru prima dată în patru luni

COVID-19 poate provoca pierderea bruscă și permanentă a auzului, arată un studiu din Marea Britanie