in

Medic român: «Nu crezi în Covid? Atunci hai cu noi în terapie intensivă fără mască și respiră adânc!»

Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale Victor Babeș din București este plin în această perioadă, medicii nu mai reuşesc să facă faţă internărilor, deoarece zilnic vin grupuri de zeci de persoane infectate cu coronavirus din București şi împrejurimi.

Medicul Simin Aysel Florescu lucrează aici şi este foarte supărată pe cei care susțin teoriile inexistenței virusului, refuzând să poarte masca sanitară. Aceasta a transmis un mesaj pentru conspiraţionişti, invitându-i să își imagineze scenariul în care ar sta fără mască într-o secție de terapie intensivă, alături de pacienți care abia mai respiră. 

“Nu crezi în Covid. Ok. Nu crezi că trebuie mască. Ok.

Păi atunci hai cu noi în terapie intensivă, lângă vreo 2 bolnavi din ăștia închipuiți, care se fac că au Covid. Intri fără mască ( că e inutilă, zici, nu?), și stai acolo 10 minute, timp în care respiri profund. Lângă bolnavii care nu au Covid. Aia care stau cu masca de CPAP sau sunt intubați. Ăia care se zbat să tragă aer în plămâni, cu disperarea unui om care se îneacă…. Aaa, parcă e altfel decât în piața Victoriei, unde te cațeri pe lăzi și urli aiurea, nu? Așa, respiră aaadââânc, trage aer în piept, dă-l afară…. ….poate mai și tușește careva pe lângă masca de CPAP….

Așaaaaa, acum așteptăm 6-7 zile..

Ne chemi tu când te apucă….cum ce, Covidu ăla care nu există.
Ai curaj? ….că la vorbe sunteți meșteri toți…..doctori sunteți toți….incredibil!”, este mesajul medicului Simin Aysel Florescu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România: Nu va mai fi permisă înmatricularea mașinilor cu volan pe dreapta provenite din Marea Britanie

Focar de ciumă bubonică. Un băiat de 15 ani a murit. Mai multe persoane sunt izolate și tratate cu antibiotice