in

Mobilizare masivă de forţe şi sute de oameni evacuaţi la Focşani, după ce s-a anunţat o explozie la un mall – VIDEO

Mobilizare uriaşă de forţe la mall-ul din Focşani. Sute de oameni au fost evacuaţi, iar în zonă au ajuns zeci de echipaje, inclusiv de la SRI. Potrivit primelor informaţii, centrul comercial ar fi fost zguduit de o explozie, relatează ştirileprotv.ro

Întâmplarea a dus la o mobilizare uriaşă de forţe: ambulanţe, echipaje ale poliţiei, iar cei de la SRI, DIICOT şi ISU au ajuns de urgenţă în zona. În cîteva minute, sute de persoane au fost evacuate din mall pentru că primele informaţii anunţau că un individ a provocat o explozie.

Cel care a pus pe jar autorităţile se numeşte Mihai Pelin şi este poreclit Glontz. Individul a vrut să între în sala de cinema, închisă la orele prânzului. Iniţial a fost întors din drum de angajaţi, care i-au spus că filmul nu e la 11, ci la 13, însă a profitat de neatenţia lor şi până la urmă a reuşit. A nimerit în spatele ecranului şi s-a căţărat pe un plafon fals aflat la şapte metri înălţime. Doar că la un moment dat tavanul a cedat sub greutatea lui şi s-a prăbuşit peste scaune.Paznicii centrului au auzit zgomotele şi când au văzut dezastrul au dat alarma. Iniţial Mihai Pelin zis Glontz le-ar fi spus că i-a explodat telefonul mobil. Din acel moment s-a declanşat o adevărată isterie. După trei ore de verificări şi anchete, autorităţile au anunţat că nu a fost nicio explozie. Poliţiştii l-au imobilizat şi a fost dus la spital cu răni uşoare. Pirotehniştii au controlat maşina tânărului, că să nu existe niciun risc.

Mihai Pelin are 24 de ani şi trăieşte din banii trimişi de mama sa care lucrează în Italia. În ultimele zile a avut un comportament straniu.

“Era un băiat liniştit, de 3 zile era cam schimbat, zicea că îl urmăreşte cineva”, spune o vecină. Deocamdată tânărul este acuzat de distrugere.

Foto: Adevarul

CITITI MAI MULT:

TEROARE în Belgia: Explozie şi schimburi de focuri în cartierul Schaerbeek – VIDEO

UPDATE: Atentat cu bombă pe aeroportul din Bruxelles. Explozie și într-o stație de metrou!

Explozie în centrul Londrei. Un autobuz a fost detonat în timpul unor filmări…

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ştiai că munca la birou poate cauza probleme de sănătate? Află cum le poţi preveni!

Refuzat de liberali, un deputat de Diaspora trece la PMP. „Am acordul lui Traian Băsescu”