in

Noi detalii în cazul morții Cristinei Țopescu. Ce medicament ar fi luat jurnalista înaintea decesului

Noi detalii cu privire la ancheta derulată după moartea cunoscutei prezentatoare TV Cristina Țopescu. Celebra jurnalistă ar fi luat diazepam, în ziua premergătoare decesului, potrivit primelor informații venite de la medicii legiști, potrivit Capital.

Diazepamul este un medicament care se eliberează din farmacii numai pe bază de rețetă de la medic și care tratează mai multe afecțiuni psihice tulburarea de anxietate.


Printre efectele secundare provocate de obicei de diazepam se numără somnolența și problemele de coordonare.

„A fost găsită decedată în locuință. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile”, a precizat Alis Grasu despre Cristina Ţopescu.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

„În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, informează IPJ Ilfov.

Cristina Ţopescu avea 59 de ani. Jurnalista s-a născut pe 4 iulie 1960. Tatăl său a fost cunoscutul comentator sportiv Cristian Țopescu.

Descoperire alarmantă în UK: medicamente falsificate introduse în sistemul de sănătate, unele dintre ele tratau afecţiuni graveRomânii, la coada Europei în privinţa veniturilor. Cheltuie pentru Educaţie cât pentru un suc

Furtuna Brendan lovește Marea Britanie cu zăpadă, gheață și vânt de peste 125km/h