in

Nu mai trebuie să emigraţi pentru un post de bonă: salariu de 3.000 de ron în ţarăDacă vrei să lucrezi ca bonă şi să câştigi un salariu “european” nu mai trebuie să pleci în străinătate. Nu este nevoie decât să cunoşti o limbă străină şi poţi primi un salariu de 3.000 de ron lunar. Salarizarea oferită în ţarâ este mai mare decât ceea ce oferă străinii: angajatorii nemţi ofertează bonele din România cu salarii de 2.250 de lei pe lună, în această perioadă.

De exemplu, o agenţie de recrutare caută în această perioadă o bonă pentru o fetiţă de 1 an şi 2 luni, care să lucreze în zona Corbeanca (Otopeni) din Bucureşti. Salariul oferit de angajator e de 3.000 de lei pe lună. Iată căror exigenţe trebuie să răspundă candidaţii interesaţi de acest post: să aibă experienţă în domeniu, să fie vorbitori de limba germană sau limba rusă, să aibă cultură generală, ureche muzicală şi nu în ultimul rând – să fi absolvit studii pedagogice. Tot în Capitală, o agenţie de recrutare caută o bonă pentru un băiat de 3 ani, în zona Herestrău. Din anunţul de recrutare aflăm că angajatorul vrea o educatoare sau o persoană cu studii în asistenţă medicală care să fie calmă, să vorbească limba engleză şi care să mai fi lucrat cu copii.

Cât câştigi dacă pleci să lucrezi ca bonă afară

Bonă în Germania: salariu de 500 de euro pe lună (2,250 de lei). Dacă vreţi să lucraţi ca bonă în Germania, trebuie să ştiţi că veţi câştiga 500 de euro pe lună şi că masa şi cazarea vor fi asigurate de angajator (drept care gratuite). Candidatul potrivit pentru acest post are maximum 45 de ani, are experienţă în educaţia copiilor şi vorbeşte măcar la nivel conversaţional limba engleză, conform Economica.net.

Bonă în Marea Britanie: salarii care oscilează între 2.800 de lei şi 4.400 de lei pe lună. O agenţie de recrutare caută în această perioadă 50 de persoane care să lucreze ca bone în Marea Britanie. Salariul net lunar oferit de angajator pentru acest post porneşte de la 500 de lire (2.800 de lei), funcţie de experienţă, program, vârsta copiilor cu care bonele vor lucra. Se califică pentru acest post candidaţii care au cunoştinţe medii de limba engleză, au permis de conducere şi care au mai lucrat cu copii.

O agenţie de plasare din Braşov ofertează acum candidaţii care vor să lucreze ca bone în Marea Britanie cu un salariu lunar de 600 de lire-800 de lire, cu precizarea că masa şi cazarea sunt asigurate de familia la care vor locui, potrivit acestui anunţ de recrutare. Pentru postul de bonă ofertat, angajatorul englez caută femei cu vârste cuprinse între 18 şi 55 de ani, care vorbesc llimba engleză.

1.000 de euro, salariu de badante în Italia

Îngrijitoarele de bătrâni sau de copii din Italia câştigă salarii care variază între 800-1.300 de euro pe lună. De multe ori familiile pentru care lucrează preferă să plătească badantele la negru pentru a evita plata impozitelor. Mai mult decât atât, multe românce acuză încălcarea drepturilor lor în Peninsulă: nu au zile libere, muncesc 24 de ore din 24 şi nu beneficiază de asigurări medicale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român arestat preventiv pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului

Român condamnat la închisoare pentru că si-a omorât iubitul britanic