in

Ponta, despre românii din diaspora: la alegerile din 2014 „se puneau şi de patru ori la rând, să se arate la televizor”

Fostul premier PSD Victor Ponta a declarat, duminică, la România TV, că în 2014, la alegerile prezidenţiale, cozile din diaspora erau formate de cetăţeni români care “se puneau şi de patru ori la rând, să se arate la televizor”, iar acum observă că la alegeri s-au înscris doar 8.000 de români, cât ar intra în “câteva blocuri din Drumul Taberei”.

“Acum dacă îi întrebaţi pe cei care stăteau la coadă, am văzut că s-au înscris 8.000 de oameni să voteze în diaspora. 8.000 sunt în câteva blocuri în Drumul Taberei. Şi noi, toată ţara, tot Guvernul, munceşte numai pentru cei 8.000”, a declarat Ponta.

“Îmi pare rău pentru acele cozi, pe care însă ulterior am aflat că nu le-am făcut eu, ci cei care se aşezau de două ori, de trei ori, de patru ori la rând, ca să fie cozi, să se arate la televizor”, a spus deputatul PSD.

Ponta s-a arătat deranjat că Dacian Cioloş guvernează doar “ca să nu se supere cei 8.000”, în loc să îi considere pe toţi românii egali.

Un număr de 6.081 de români cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate s-au înscris, până în data de 16 august, în Registrul electoral, pentru a putea vota la alegerile parlamentare, informează AEP, numărul de înscrieri fiind în creştere în ultima lună, de aproximativ 1.000 pe săptămână, scrie News.ro




CITITI MAI MULT:

Ponta recunoaște că votul prin corespondență nu e prioritate: „Nu e, domnule, niciun proiect!”

Ponta le-a întors din nou spatele românilor. A fost în vizită la Londra, dar a ocolit comunitatea

Alegeri parlamentare: MAE recomandă alegătorilor români din străinătate să se înscrie din timp în Registrul Electoral

Românii din străinătate refuză să se înscrie în Registrul Electoral pentru a vota prin corespondență

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]




Reţetă dulce: Baclava

O româncă a inventat casa pentru care nu ai nevoie de autorizație de construcție