in

Președintele Klaus Iohannis anunță prelungirea stării de alertă: „Situația nu e bună. Se vor păstra restricțiile în vigoare” – VIDEO

Începută pe 15 mai și prelungită în iunie, starea de alertă va continua pe teritoriul României încă 30 de zile, adică până dincolo de jumătatea lui august, a anunțat președintele Klaus Iohannis, care a participat la o ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19.

„Situația epidemiologică nu e bună, am avut și azi peste 600 de persoane depistate cu COVID-19 (…) În aceste condiţii, în care nu doar că nu scade numărul bolnavilor, dar şi creşte, este evident că starea de alertă va fi prelungită pentru 30 de zile.

România PRELUNGEȘTE starea de alertă pentru încă 30 de zile. Reuniune de urgență la Cotroceni

(…) Se vor păstra restricţiile care sunt acum în vigoare“, a spus şeful statului, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

Nu se prevede introducerea de noi restricții, a subliniat președintele.

Liderul unei asociații din diaspora: „Domnule Iohannis, aveați nevoie de o diversiune, având în vedere că PNL se prăbușește”


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Invazie de șoareci și șobolani în Marea Britanie. Cazurile de infestări au crescut cu 120%

Leeds. Remarci rasiste și antisemite după un meci de fotbal: „Ești româncă? Atenție la buzunare!”, „Dați-o jos din tren, e evreică!”