in

Primark deschide primul magazin din România. Îmbrăcăminte, cosmetice și articole pentru casă, la prețuri convenabile

Primark deschide primul magazin din România. Îmbrăcăminte, cometice și articole pentru casă, la prețuri convenabile

Retailerul irlandez Primark intră pe piața din România și deschide primul magazin până la sfârșitul anului, în centrul comercial ParkLake.

„Primark, retailerul internațional, și-a anunțat astăzi planurile de lansare în România prin deschiderea primului magazin în București, localizat în centrul comercial ParkLake, spre sfârșitul acestui an. În acest fel, retailerul marchează încă un reper important în continua sa extindere în Europa și SUA”, anunță compania, potrivit News.ro.

Noul magazin va marca intrarea Primark pe cea de-a patra piață central și est europeană, după  inaugurarea cu succes a magazinelor sale din Slovenia, Polonia și Republica Cehă din ultimii ani.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, despre Brexit: „Este o oportunitate pentru România”

Primark a fost înființat în Dublin, Irlanda acum mai bine de 50 de ani și deține în prezent peste 400 de magazine pe 14 piețe. Oferta include și o selecție amplă de parteneriate cu licențe precum NBA și Disney.

„Suntem încântați de progresul planurilor noastre de extindere și de intrarea în premieră pe piața din România unde am rezervat un spațiu deosebit într-un centru comercial popular din estul Bucureștiului. Reacția clienților din regiunea ECE la marca Primark a fost extrem de favorabilă și ne dorim foarte mult să continuăm această extindere. Sperăm ca românii să ne poată trece pragul înainte de sfârșitul acestui an”, a declarat Paul Marchant, CEO Primark.

Primark este un retailer internațional care vinde îmbrăcăminte, produse de frumusețe și articole pentru casă, la prețuri convenabile. Înființată în Irlanda în 1969 sub marca Penneys, compania Primark deține în prezent peste 400 de magazine în 14 țări din Europa și America de Nord și are peste 70.000 de angajați.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4]

A fugit din România la 14 din cauza sexualității sale, iar acum este un prosper artist în Liverpool

A fugit din România la 14 ani din cauza sexualității sale, iar acum este un prosper artist în Liverpool

Boris Johnson se comportă „ca un șef mafiot”. Acuzații de șantaj și intimidare în Parlamentul britanic

Boris Johnson se comportă „ca un șef mafiot”. Acuzații de șantaj și intimidare în Parlamentul britanic