Menu
in

Probleme în Scoția din cauza unui câine maidanez din România. „Îl împușc!”

Un maidanez din România, pe nume Ringo, a declanșat un adevărat război pe Facebook, femeia care l-a adoptat dintr-un centru din țara noastră ajungând să spună că îl împușcă.

Obișnuit cu libertatea, Ringo a fugit de mai multe ori din curtea stăpânei care îl salvase de la moarte.



Potrivit Daily Record, femeia, care locuiește în  Ayrshire, Scoția, a scris pe Facebook că îl va împușca pe maidanez, decât să îl lase în sălbăticie, acolo unde s-a refugiat de la sfârșitul anului trecut.

Câinele a evadat din canisa lui Claire Revisal, care salvează câini de pe străzi, inclusiv din România, situată în Newton Mearns, în apropiere de Glasgow. Femeia a spus că ar fi ultima soluție, și că o va face din dragoste pentru patruped.

Ringo a fost ademenit cu cârnați și cu hormoni de cățea în călduri. Oamenii au încercat să îl prindă cu capcane și cu săgeți sedative, însă fără noroc, iar întreaga zonă este în alertă de câteva săptămânii. Unii localnici au anunțat, tot în social media, că îl vor otrăvi „pentru a pune capăt acestui circ”.

Amenințările au fost raportate la poliție. Claire a anunțat că duminică, 5 martie, va organiza o expediție de prindere a lui Ringo, condusă de un „profesionist”.

„Nu-mi plac românii”. Vezi ce a pățit proprietarul englez al unui câine „românesc”

Un câine epileptic din Marea Britanie va juca într-un film alături de Anthony Hopkins

O englezoaică din Helensburgh a adoptat un câine tocmai din România

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version