in

Producător britanic Charlie Ottley, realizator al seriei “Wild Carpathia”, şi-a cumpărat fermă în România: «Am 6.000 metri pătraţi de paradis»

Cunoscutul producător britanic Charlie Ottley, realizator al seriei ”Wild Carpathia”, a dat o nouă dovadă a afecțiunii pentu România şi şi-a cumpărat o fermă în județul Brașov.

Englezul a anunţat achiziţia pe Instagram. „Ok, deci am devenit mândrul proprietar al unei ferme în Carpaţi, în gloriosul sat Şirnea, graţie partenerei mele Oana şi al tatălui ei Constantin Mihai. Plăţile finale au fost făcute şi contractele semnate. Un capitol se încheie, unul nou începe. A luat numai 6 luni de birocraţie şi acte, dar am 6.000 metri pătraţi de paradis. E timpul să scoatem nişte dopuri!“, a scris omul de televiziune.

„Nu voi schimba nimic, doar voi face nişte reparaţii“, a declarat Ottley la Digi24, despre noua sa casă „din paradis“. El şi-a exprimat credinţa că Şirnea poate deveni un Viscri, din punct de vedere al interesului turistic.

Charlie Ottley a realizat pentru Travel Channel documentarul de promovare al României denumit „Wild Carpathia”, în care apare şi Prinţul Charles în calitate de invitat.

Wild Carpathia” a fost un adevărat tur de forță de promovare a unei țări care ascunde multă frumusețe neatinsă. Documentarul a avut trei părţi şi a fost cea mai urmărită emisiune de la Travel Channel în ultimii 26 de ani. Cele trei părţiale ale documentarului prezintă zona Făgăraşului şi Viscri, Delta Dunării, Maramureşul şi Bucovina.

„Impactul acestui program a fost mai mare decât ne-am fi putut imagina vreodată. Şi imediat ne-a fost limpede că mai pot fi făcute multe. România este o ţară minunată şi fascinantă. Românii sunt persoane ospitaliere, prietenoase, muncitoare şi mândre“, spunea Charlie Ottley, într-un articol postat pe blogul ambasadei Marii Britanii din Bucureşti.

Documentarul a însemnat o promovare uriaşă pentru România. Alasdair Grant, coproducătorul seriei, a declarat că partea a doua a seriei „Wild Carpathia“ a fost difuzată în 120 de ţări, în 19 limbi.
Pentru incursiunea plină de magie din Munții Carpați, Charlie Ottley a primit distincția Crucea Casei Regale din partea Familiei Regale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

în testicule

60 de români de la o fabrică din Marea Britanie, infectați cu Covid. MAE s-a autosesizat

Ecologiștii cheamă diaspora: „Veniți să salvăm România. Fiecare își apără bogățiile. Noi trebuie să facem la fel.”