in

Radu Banciu, jigniri la adresa familiei Emmei Răducanu: „Taică-su dăduse un jaf la o bancă”

Radu Banciu, prezentatorul emisiunii „Football All Inclusiv“, de pe postul Look Sport, a început să o jignească pe jucătoarea de tenis Emma Răducanu, câștigătoarea US Open.

Acesta a vorbit, în stilul său caracteristic, despre campioana britanică, născută dintr-un tată român şi o mamă chinezoaică.

Ajunsă topul tenisului mondial, Emma Răducanu (Marea Britanie, 18 ani, 22 WTA) a intrat, inevitabil, şi în vizorul lui Banciu.

Acesta mai mult s-a legat de familia sportivei şi a comentat foarte puţin dimensiunea succesului ei, la New York.

Prezentatorul TV s-a legat de faptul că Ion Răducanu, tatăl Emmei, şi-a schimbat numele în Ian, de când a plecat din România. Banciu a ironizat culoarea pielii lui Ian Răducanu, dar şi faptul că ambii părinţi ai Emmei lucrează în domeniul financiar.

Jignirile lui Radu Banciu la adresa Emmei Răducanu

„La doi ani (n.r. – pe când Emma avea doi ani), înţeleg că a plecat giuleşteanul de taică-su din Canada spre Londra. Mare finanţist, înţeleg, rapidistul nostru. Ion, pentru presa străină Ian. Atât de tâmpiţi sunt unii, nu au pic de cultură. Peste tot vezi că îl cheamă Ian. Aşa îl cheamă prin Anglia sau Canada. Pe el îl cheamă Ion, să fim corecţi aici. *Chinezoaica noastră, da, evident. Pentru că pe maică-sa o cheamă Renee. Atenţie, se scrie cu doi de „e“ aici, indiferent de dicţionarul în care te uiţi. Înţeleg că şi asta se ocupă tot cu domeniul finanţelor.


Radu Banciu, jigniri pe bandă rulantă la adresa diasporei: „ Cei mai mulți sunt la limita analfabetismului”… „ia mai dă-i dracu’”

Acuma, să mă ierte, cred că taică-su dăduse un jaf la o bancă. Aşa a ajuns finanţist. Şi la banca la care dăduse el jaful, chinezoaica lucra. S-au împrietenit ca ăia din Casa de Papel şi s-au dus în Marea Britanie.

Englezii habar nu aveau de tenis, nu au mai avut o jucătoare de tenis de… Se uită la Emma Răducanu englezii cum se uitau la regină când avea 23 de ani. Inclusiv regina, insclusiv premierul Angliei au felicitat-o. Ea e româncă, România şi China ar trebui să scrie. Nu Canada, nu Marea Britanie. Sigur, are accent englezesc pentru că e de la doi ani acolo.”

(Mircea MAER – London Office)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 28 In medie: 3.2]

Europarlamentar român cere intervenția UE în cazul ROMÂNILOR opriți și interogați înMarea Britanie. „NAZIS OUT!”

Europarlamentar român cere intervenția UE în cazul ROMÂNILOR opriți și interogați înMarea Britanie. „NAZIS OUT!”

hărțuire sexuală

Româncă din Londra câștigă procesul de hărțuire sexuală inentat fostului șef