in

Rareş Bogdan este ”idiotul săptămânii” în presa britanică

Site-ul britanic Media Power Monitor i-a acordat titlul de “Idiotul săptămânii” („Idiot of the Week”) europarlamentarului român Rareş Bogdan. Publicaţia citează un articol din presa românească despre recenta ispravă a liderului liberal, când, în plină pandemie, a organizat o mare petrecere pentru a sărbători ziua de naştere a fiicei sale. Petrecerea ar fi avut loc într-un spaţiu închis şi ar fi luat parte peste 100 de persoane, deşi reglementările în vigoare permit doar 20 de persoane.

„Rareş Bogdan, europarlamentar din România, a câştigat cu brio cel mai recent titlu „Idiotul săptămânii”. Întrucât Covid-19 face ravagii în România, domnul Bogdan a organizat lunea trecută o petrecere într-un restaurant din Cluj-Napoca, un oraş din nord-vestul României, pentru a sărbători ziua de naştere a fiicei sale.

Deşi petrecerile mari în interior sunt interzise oficial, iar autorităţile cer insistent oamenilor să evite aglomeraţia, deoarece numărul cazurilor Covid-19 creşte din nou în România, Bogdan a reunit peste 100 de persoane, pentru a se distra. Majoritatea au dansat şi s-au amestecat în interiorul restaurantului. Libertatea, un ziar românesc, a filmat cheful cu o dronă. Domnul Bogdan a spus unui post de televiziune local că nu are remuşcări pentru ceea ce a făcut”, scrie publicaţia.

Ziarul „Libertatea” a publicat imediat după petrecerea ilegală articolul „Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a aniversat ziua fiicei cu 100 de oameni care au petrecut înăuntru la un restaurant din Cluj, împotriva legii!”, care este ilustrat cu mai multe fotografii, unele chiar din dronă, în care apare restaurantul „Da Vinci” din Cluj-Napoca, unde s-a ţinut cheful ilegal.

Eurodeputatul neagă: «Cifra de 100 este o aberaţie»

De cealaltă parte, europarlamentarul a explicat că evenimentul a respectat toate normele şi susţine că „cifra de 100 este o aberaţie”.

„A fost un eveniment privat la Cluj, care a respectat toate normele impuse de reglementările în vigoare. Fără politicieni, fără vedete, fără persoane publice, fără şefi de instituţii. Familia şi prieteni apropiaţi. Atât. Cifra de 100 este o aberaţie. Îmi pare rău ca nu m-au sunat să vina şi sa bea o cafea şi sa mănânce o prăjitura jurnaliştii care s-au chinuit cu drone si teleobiective pe dealurile pline de noroi şi apa din jur”, a susţinut, pentru „Adevărul“, Rareş Bogdan.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Nou virus gripal cu potențial pandemic descoperit în China. Are trăsături ale gripei spaniole

orfan Braşov ororile

Ororile la care a fost supus un orfan de către fiul unui primar din Braşov: «I-a tăiat un deget şi l-a dat câinilor să-l mănânce»