Menu
in

Referendum. PSD Diaspora le mulțumește românilor din străinătate: „Voturile lor nu sunt nici inutile și nu vor fi nici irosite”



Președintele PSD Diaspora, Lilla Debelka (foto) a transmis un comunicat de presă în care mulțumește românilor din străinătate care au votat la referendumul din 6-7 septembrie.

Comunicat de Presă

Organizația PSD Diaspora își exprimă aprecierea și recunoștința în fața românilor din străinătate care, cu sacrificii și încredere, au venit la vot pentru a se pronunța asupra a ceea ce ei doresc generațiilor viitoare, respectiv de păstrare a tradițiilor pentru protejarea familiei și a valorilor sociale fundamentale..

Pe această cale, în calitate de președinte al PSD Diaspora, doresc să mulțumesc tuturor românilor de pretutindeni, pentru spiritul civic și interesul sporit pe care l-au acordat acestui subiect, asigurându-i că voturile lor nu sunt nici inutile și nu vor fi nici irosite.

Aproape 126 de mii de români din Diaspora, cu peste 20 de mii mai mulți decât în decembrie 2016, și-au exprimat voința la vot, 94% dintre ei pronunțându-se cu DA, iar acest lucru nu poate fi ignorat de nimeni.

Lilla Debelka

Președinte PSD Diaspora

Un preot român a boicotat referendumul pentru familie. Trăiește în Anglia, la Durham

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version