in

Românca moartă în atentatul de la Westminster va fi repatriată pe banii ambasadei

Comunicat de presă al Ambasadei României la Londra

„La data de 9 mai a.c., autoritățile britanice au comunicat Ambasadei României la Londra finalizarea procedurilor privind investigațiile medicale și posibilitatea repatrierii trupului neînsuflețit al cetățeanului român Andreea Cristea, victimă a tragicului atentat terorist produs în data de 22 martie a.c. la Londra, pentru a fi înmormântată în România.

Misiunea diplomatică a întreprins toate demersurile necesare repatrierii, care va avea loc în data de 11 mai a.c. Toate costurile privind pregătirea trupului neînsuflețit și transportul până la Constanța vor fi suportate de către Ambasada României la Londra, din fondurile special alocate în bugetul MAE pentru gestionarea situațiilor de criză consulară.

Încă de la momentul producerii atentatului, Ambasada României la Londra a ținut permanent legătura cu familia victimei și a acordat întreaga asistență consulară necesară.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 13 mai a.c., la Cimitirul Anadalchioi din Constanța, în prezenta familiei și a celor apropiați.

Ambasada României la Londra va urmări evoluția anchetei și a procesului privind atentatul terorist și va ține legătura cu familia.”

Un britanic musulman o jignește pe românca ucisă în atentatul terorist, după care se dezlănțuie: „Români mizerabili! Hoți și prostituate!”

UPDATE – VIDEO șocant! Atac inspirat din atentatele teroriste. Cinci români, spulberați pe trotuar de un șofer englez beat

Veste tristă! A murit Andreea Cristea, românca aruncată în Tamisa de atacatorul de la WestminsterUltimul sondaj. Conservatorii sunt în scădere ușoară, May prima în preferințele electoratului

Român de 21 de ani, ucis în Marea Britanie. Trupul a fost găsit într-o pădure