in

Șapte protestatari de la mitingul diasporei din 10 august au fost arestați preventivȘapte protestatari acuzați că au lovit jandarmi în timpul mitingului desfășurat pe 10 august, în Piața Victoriei, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, a decis Judecătoria Sectorului 1.

„La data de 24.10.2018, în total șapte persoane au fost prezentate judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Sectorului 1 București cu propunere de luare a măsurii arestării preventive. Prin încheierea din data de 25.10.2018 a judecătorului de drepturi și libertăți, a fost admisă propunerea procurorilor și s-a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a celor șapte persoane”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Decizia vine după ce procurorii au efectuat, miercuri, 24 octombrie, percheziții la domiciliile celor șapte protestatari. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 efectuează cercetări într-o cauză penală cu privire la actele de violență împotriva jandarmilor, care au desfășurat activități cu ocazia protestului din Piața Victoriei în data de 10 august.

Sursa: dcnews.ro

București. Conducerea Jandarmeriei, pusă sub acuzare de Parchetul General în dosarul protestului din 10 august

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Agenția Europeană a Medicamentului se mută de la Londra la Amsterdam. Siegfried Mureșan: „Un eșec al guvernului României”

VIDEO – Leicester City a confirmat oficial moartea proprietarului în accidentul de elicopter